🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Sasky Ikaalisten kauppaoppilaitos

paikassa Ikaalinen
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Sasky Ikaalisten kauppaoppilaitos

Ikaalisten kauppaoppilaitos

Ikaalisten kauppaoppilaitos

Ikaalisten kauppaoppilaitos on perustettu vuonna 1962 ja se on osa Sasky koulutuskuntayhtymää. Oppilaitoksesta on valmistunut yli 5000 merkanttia, merkonomia tai datanomia, ja todistus on kirjoitettu sadoille erikoiskursseilla käyneille. Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa opiskelee vuosittain noin 130 opiskelijaa.

Koulutukset Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa kestävät kolme vuotta. Poikkeuksena ovat ylioppilaat tai aiemmin jostain toisesta ammatillisesta tutkinnosta valmistuneet, joiden opinnot kestävät noin kaksi vuotta. Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa voi opiskella liiketoiminnan perustutkinnon ja valmistua merkonomiksi, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon valmistuen IT-tukihenkilöksi tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon valmistuen lähihoitajaksi. 

Peruskoulupohjaisten opiskelijoiden on myös mahdollista valita yhdistelmäopinnot eli suorittaa perustutkinnon ohessa myös lukion oppimäärä.

Haluatko lisätietoa Ikaalisten kauppaoppilaitoksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Ikaalisten kauppaoppilaitoksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Ikaalisten kauppaoppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Sasky Ikaalisten kauppaoppilaitos? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Sasky Ikaalisten kauppaoppilaitos

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

Puh: 044 755 4548
sasky.fi

Sponsoroitu