Erikoisammattitutkinnot

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Sedu, paikassa Seinäjoki
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Elintarvikealalla tuotanto-, esihenkilö- tai asiantuntijatehtävissä toimiville tai elintarvikealan yrittäjille. Koulutuksen päätyttyä sinulla on korkea motivaatio ja terävöitynyt näkemys oman vastuualueesi johtamisesta. Tutkinto parantaa edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta päätöksenteon tueksi. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi. 

Koulutuksen sisältö

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esihenkilöareenan johtamisen ja esihenkilötyön teematarjottimelta. Lisäksi voit valita opintoja elintarvikealalta ja Sedun muusta tarjonnasta. Esihenkilöareenan opinnot koostuvat teemapäivistä, verkko-opinnoista, webinaareista ja näyttötutkinnon suorittamisesta työpaikalla.

Verkko-oppimisympäristön ansiosta opiskelu on joustavaa. Lähipäivien osalta aikataulutus on tehty koko opintojen ajalle, jotta pystyt sovittamaan opinnot omaan aikatauluusi. Esihenkilöareenalla voi suorittaa esihenkilö- tai johtamistutkinnon kahta tietä: joko koulutuksen kautta tai ilman.

Ilman koulutusta tutkinnon voi suorittaa, jos tutkinnon suorittajalla on jo kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu hakeutujan omassa työssä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton. Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu