🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
1,5–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

SeAMKin Kehittäminen ja johtaminen ylempi AMK -koulutuksessa opiskellaan uusia toimintatapoja ja -malleja, joita käytetään työelämän kehittämiseen ja johtamiseen. Koulutuksen tavoitteena on lisätä kehittämis- ja johtamisvalmiuksia erilaisissa sosiaali- ja terveysalan työyhteisöissä. Osaamisen kehittyminen pohjautuu tutkittuun tietoon ja näyttöön perustuvan tiedon soveltamiseen. Päämääränä on uudenlainen kehittämis- ja johtamisosaaminen, joka mahdollistaa uralla etenemisen sekä siirtymisen johtamis- ja esihenkilötehtäviin sekä erilaisiin kehittämistehtäviin. Opiskelujen aikana opiskelija perehtyy monipuolisesti erilaisiin työyhteisöjen johtamisen ja kehittämisen tapoihin ja menetelmiin. Myös työhyvinvointi ja työhyvinvoinnin johtaminen ovat keskeisiä teemoja sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutuksessa. Vapaavalintaisten opintojen sekä opinnäytetyön kautta opiskelija voi syventää opinnoissaan haluamiaan osa-alueita.

Ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa korostuu käytännön ja teorian välinen vuorovaikutus. Koulutus toteutetaan työelämäläheisesti, moniammatillisuutta hyödyntäen ja monimuotoisin opetusmenetelmin. Toteutuksessa hyödynnetään valtakunnallisia ja kansainvälisiä yhteistyö- ja asiantuntijaverkostoja. Koulutuksen tuottamaa osaamista voidaan hyödyntää kaikilla sosiaali- ja terveysalan sektoreilla.

Kontaktiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu