4,5 (6 Arvioinnit)

Suomen Hierojakoulut

paikassa Espoo (+ 11 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut

Hierojakoulutusta – myös viikonloppuopintoina

Suomen Hierojakoulujen tarjoamat opinnot valmentavat opiskelijan hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeiden suorittamiseen. Hieronnan ammattitutkinnon suorittanut henkilö voi työskennellä hierojana itsenäisenä yrittäjänä tai toisen yrityksen palveluksessa sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalla.

Suomen Hierojakoulut Oy on Suomen suurin hieronnan ammattitutkinnon valmentavaa koulutusta tarjoava yritys, joka tarjoaa hierojakoulutusta yhdellätoista paikkakunnalla ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Kotkassa, Porvoossa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa. Voit opiskella hierojaksi joko päiväopintoina tai töiden ohessa monimuoto-opintoina sekä täydentää osaamistasi monipuolisilla lisäopinnoilla.

Suomen Hierojakoulut tarjoavat lisäksi opiskelijoilleen ainutlaatuiset lisäkoulutusmahdollisuudet hierojakoulutuksen ohessa suoritettavaksi:

Personal trainerin lisäkoulutuksessa opiskelija saa haltuunsa personal training -asiantuntijoiden kehittämät, tieteelliseen tutkimukseen perustuvat valmennustyökalut sekä elintapaohjauksen taidot, joilla toimia asiakkaan henkilökohtaisena valmentajana. Ammatillisesti hierojan ja personal trainerin koulutukset täydentävät toisiaan erinomaisesti. Molemmissa ammateissa asiakasryhmä on sama ja koulutukset tarjoavat kokonaisvaltaisen ymmärryksen sekä monipuoliset keinot rakentaa asiakkaalle kestävää hyvinvointia. Hieroja ja personal trainerin koulutuskokonaisuus tarjoaa erinomaiset edellytykset toimia monipuolisena terveydenhuoltoalan asiantuntijana. Kouluttajana toimii yhteistyökumppani Nordic Health Academy, joka on johtava elintapahoidon ammattilaisten kouluttaja Suomessa.

Behavior Change Specialistin lisäkoulutuksessa opiskelijat saavat ainutlaatuisen osaamisen asiakkaan ohjaamiseen kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Koulutuksessa opitaan oikeat ja tieteellisesti todistetut lähestymistavat yksilölliseen valmentamiseen, joilla asiakas oppii liikkumaan ja syömään terveellisemmin sekä sisäistämään terveelliset elämäntavat. Koulutuksen järjestää yhteistyökumppani Nordic Health Academyja se on suunnattu mm. terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Hierojana ja Behavior Change Specialistina voit tukea asiakkaasi sekä kehon että mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin ja tarjota eväät käänteentekevään muutokseen.

Vahvat valmiudet ammattiin ja jatko-opintoihin

Valitusta toteutustavasta riippuen 10-13 kuukautta kestävän hierojakoulutuksen tavoitteena on perehdyttää opiskelijat klassisen hieronnan lisäksi myös muihin hoitomuotoihin sekä antaa valmiudet tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Koulutus valmentaa myös alan yrittäjänä toimimiseen sekä jatko-opintoihin, esimerkiksi hieronnan erikoisammattitutkintoon. Teoreettisen perusopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu käytännön työssä oppiminen, joka suoritetaan aidossa työmpäristössä.

Kenelle hierojakoulutus sopii?

  • Ylioppilas tai ammattiin valmistunut
  • Hierojan ammattiin aikova
  • Uudelleen kouluttautumista harkitseva
  • Fysioterapeutin ammattiin tähtäävä
  • Urheilija tai urheiluvalmentajaksi aikova

Haluatko lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää hierojakouluille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Opiskelijahaastattelut

"Opiskelu on ollut todella kivaa! Koulussa on hyvä porukka ja ryhmähenki sekä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä opintoja."

– Ella Streng

Koulutus on mahtavaa, sillä ihmisen anatomia, terveystieto, urheilu ja yleinen hyvinvointi ovat aina olleet sydäntä lähellä.

– Elina Liikanen

» Lue opiskelijoiden kokemuksia!

Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammattitutkinnot
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Useita (11)
Hierojakoulutus monimuoto-opintoina Useita (11)
Erikoisammattitutkinnot
Hieronta
Hieronnan erikoisammattitutkinto Useita paikkakuntia

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Hierojakoulut somessa

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut

Piispanportti 10 B
02200 Espoo

Puh: 044 7700 660
www.suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 6 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Opiskelija, 2022
26 syys 2022

Opinnoissa on ollut hyvää sen intensiivisyys ja nyt valmistumisen kynnyksellä voi todeta että voi ilman epäröintiä lähteä yrittäjäksi ja tuntuu että on paljon tietoa ja taitoa m...

Näytä kokonaan
4/5
Panu
02 huhti 2019
Kpo 2017

Koulutus oli lyhyt mutta ytimekäs. Asiaa tulee aluksi paljon ja tuntuu että mihin tässä on ryhtynyt, mutta lopuksi kiitos seisoo. :) Teoriatunnit selkeet. Käytännön harjoittelu...

Näytä kokonaan
5/5
Valmistunut 2018
15 maalis 2019
Vahva suositus!

Yksi niistä harvoista ammateista, jossa kohtaat lähtökohtaisesti vain tyytyväisiä ja rentoutuneita asiakkaita. Tämä koulutus tarjoaa laadukkaan sekä monipuolisen opiskeluvuoden ...

Näytä kokonaan
Sponsoroitu