Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen Hierojakoulut

Suomen hierojakoulut

Hierojakoulutusta ja urheiluhierojakoulutusta – myös viikonloppuopintoina

Suomen Hierojakoulut on seitsemästä yksityisestä oppilaitoksesta koostuva kouluperhe. Hierojakoulut tarjoavat aikuisille suunnattua Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta, urheiluhierojakoulutusta sekä täydentäviä tuki- ja liikuntaelinten hoitoon keskittyviä kursseja. Opintoja on mahdollista suorittaa myös etäopintoina. Koulutus oikeuttaa Kelan opintotukeen.

Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupungin ydinkeskustassa (Helsinki / Erottaja, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki) tai vilkkaassa liikenteen ja kaupankäynnin solmukohdassa (Espoo / Iso Omena).

Vahvat valmiuden ammattiin ja jatko-opintoihin

Vuoden kestävän hierojakoulutuksen tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat klassisen hieronnan lisäksi myös muihin hoitomuotoihin sekä antaa valmiudet tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Koulutus valmentaa myös alan yrittäjänä toimimiseen sekä jatko-opintoihin.

Teoreettisen perusopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu käytännön työharjoittelu, joka suoritetaan oppilaitoksen omalla hierontapolilla.

Hierojakoulutus sopii sinulle, joka olet:

  • Ylioppilas tai ammattiin valmistunut
  • Hierojan ammattiin aikova
  • Uudelleen kouluttautumista harkitseva
  • Fysioterapeutin ammattiin tähtäävä
  • Urheilija tai urheiluvalmentajaksi aikova.

Haluatko lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää hierojakouluille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammattitutkinnot
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Useita (7)
Hierojakoulutus monimuoto-opintoina Useita (7)
Urheiluhierojakoulutus Useita (7)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Tipi
(5)
Ammattimaista ja laadukasta opetusta hyvässä hengessä. Kaikki mitä luvattiin myös tapahtui. Riittävästi työharjoittelua, mielestäni ammatti jonka oppii vain tekemällä. Antaa hyvät valmiudet jatko-opintoja ajatellen esim. osteopaatiksi.
Tuukka
(4)
Koulutuksessa on hyvä tasapaino luentojen sekä käytännön oppimisen välillä. Koulutuksessa käytiin monipuolisesti läpi hierojan ammattiin kuuluvia asioita niin hieronnan kuin myös asiakaspalvelu osalta. Koulun hyvän maineen ansiosta opiskelijana pääsee tekemään satoja tunteja harjoittelua asiakkaiden kanssa. Koulutukseen hyvän lisämausteen toivat...
Näytä kokonaan
Maraerika
(4)
Oli hyvä koulu, valmistuin vuonna 2016. Lyhyt mutta ytimekäs ! Hyvät opettajat, kivat luokkakaverit, opiskelu tilat hyvä(: opetuksen laatu hyvä, teoriaa hyvin ja käytännön harjoittelua oli hiukan liikaa ehkä, mutta kyllä siitä selvisi! paljon asiaa yhteen vuoteen, mutta hyvä eka ammatti ja hierojana toiminut siitä asti !
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki
Arvioinnit
(3,8)
Perustuu 4 arviointiin