Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen Hierojakoulut

Suomen hierojakoulut

Hierojakoulutusta ja urheiluhierojakoulutusta – myös viikonloppuopintoina

Suomen Hierojakoulut on yhdeksästä yksityisestä oppilaitoksesta koostuva kouluperhe. Hierojakoulut tarjoavat aikuisille suunnattua Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta, urheiluhierojakoulutusta sekä täydentäviä tuki- ja liikuntaelinten hoitoon keskittyviä kursseja. 

Täydentävä Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus suoritetaan verkkomuotoisesti ja se toteutetaan yhteistyössä palkitun stressin ja palautumisen mittaamiseen keskittyneen pioneeriyrityksen Firstbeatin kanssa. Linjalla on mahdollista saada samanaikaisesti klassisen hieronnan koulutus sekä oppia käyttämään Firstbeat Hyvinvointianalyysiä siten, että voi hyödyntää sitä täysvaltaisesti omassa asiakastyössään. Loppukokeen hyväksytysti läpäissyt opiskelija saa itselleen todistuksen Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutuksesta.

Suomen Hierojakoulussa on mahdollista suorittaa urheiluhierojan ja kuntosalivalmentajan opinnot, jolloin opiskelija suorittaa klassisen hierojan koulutuksen lisäksi kaksi erikoispätevyyttä. Nämä ovat Urheiluhieroja ja Kuntosalivalmentaja. Kuntosalivalmentajan pätevyyden myötä opiskelija voi toimia asiakkaiden lihasharjoittelun valmentajana. Kuntosalivalmentaja -opinnot tarjoaa Suomen Hierojakoulujen yhteistyökumppani, Suomen suurin Personal Trainer -koulutusyritys.

Fysioterapeutin opintojaksoja voi käydä hierojakoulutuksen ohessa 9 opintopisteen verran. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opintojen avulla ja osa käytännön opetuksen kautta. Opinnot järjestetään Jyväskylän avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Opintoja varten ei tarvitse matkustaa Jyväskylään, vaan Hierojakoulun opettajat vastaavat opintojaksojen opetuksesta.

Opintoja on mahdollista suorittaa myös etäopintoina. Koulutus oikeuttaa Kelan opintotukeen.

Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupungin ydinkeskustassa (Helsinki / Erottaja, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki) tai vilkkaassa liikenteen ja kaupankäynnin solmukohdassa (Espoo / Iso Omena).

Vahvat valmiuden ammattiin ja jatko-opintoihin

Vuoden kestävän hierojakoulutuksen tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat klassisen hieronnan lisäksi myös muihin hoitomuotoihin sekä antaa valmiudet tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Koulutus valmentaa myös alan yrittäjänä toimimiseen sekä jatko-opintoihin.

Teoreettisen perusopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu käytännön työharjoittelu, joka suoritetaan oppilaitoksen omalla hierontapolilla.

Lukuvuoden kestävä päiväopintoina suoritettava hierojakoulutus käynnistyy joka vuosi heinäkuun lopussa. Suomen Hierojakoulut tarjoaa myös viikonloppuihin painottuvaa etäopiskelumahdollisuutta. Myös etäryhmät käynnistyvät heinä/elokuun taitteessa.

Hierojakoulutus sopii sinulle, joka olet:

  • Ylioppilas tai ammattiin valmistunut
  • Hierojan ammattiin aikova
  • Uudelleen kouluttautumista harkitseva
  • Fysioterapeutin ammattiin tähtäävä
  • Urheilija tai urheiluvalmentajaksi aikova.

Haluatko lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää hierojakouluille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammattitutkinnot
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Useita (8)
Hierojakoulutus monimuoto-opintoina Useita (8)
Urheiluhierojakoulutus Useita (8)
  • = Hakuaika käynnissä

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Panu
(4)
Koulutus oli lyhyt mutta ytimekäs. Asiaa tulee aluksi paljon ja tuntuu että mihin tässä on ryhtynyt, mutta lopuksi kiitos seisoo. :) Teoriatunnit selkeet. Käytännön harjoittelua todella paljon. Asiakastöitä ehkä vähän liikaa, mutta hyvin siitä selvisi. Sitähän työkseen joutuu tekemään jos ko. alalle jää. Laadukas/monipuolinen opetus, mukavat o...
Näytä kokonaan
Valmistunut 2018
(5)
Yksi niistä harvoista ammateista, jossa kohtaat lähtökohtaisesti vain tyytyväisiä ja rentoutuneita asiakkaita. Tämä koulutus tarjoaa laadukkaan sekä monipuolisen opiskeluvuoden mukavassa ja innostavassa ilmapiirissä. Koulutus on hyvin tiivis, joten se vaatii opiskelijalta kovaa työntekoa ja halua nähdä vaivaa oppimisen eteen. Koulu antaa oppilai...
Näytä kokonaan
Tipi
(5)
Ammattimaista ja laadukasta opetusta hyvässä hengessä. Kaikki mitä luvattiin myös tapahtui. Riittävästi työharjoittelua, mielestäni ammatti jonka oppii vain tekemällä. Antaa hyvät valmiudet jatko-opintoja ajatellen esim. osteopaatiksi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 6 arviointiin