🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | puuseppä (artesaani)

Suomen Yrittäjäopisto, paikassa Teuva
Pituus
1–1,5 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1–1,5 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taideteollisuusalan perustutkinto | puuseppä (artesaani)

kaksi puista pientä pöytää

Haluaisitko oppia suunnittelemaan ja valmistamaan huonekaluja tai muita puutuotteita? Puusepänalan koulutuksella hankit monipuolista osaamista puusepäntyöhön.

Koulutuksen aikana saat monipuolisesti oppia mm. puutuotteiden suunnitteluun ja niiden valmistukseen, pintakäsittelyyn, kalustevalmistukseen, verhoiluun sekä cnc- ohjelmointiin ja koneistukseen.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on joustavaa monimuotokoulutusta. Verkossa opiskellaan teoriaa ja lähipäivillä tehdään käytännön harjoitteita. Osaamista vahvistetaan työelämässä oppimalla. Työssäoppimispaikkaa haetaan koulutuksen aloittamisen jälkeen. Sen kesto ja työtehtävät määräytyvät valittujen tutkinnon osien mukaan.

Lähipäivien koulutuspaikka sijaitsee Teuvalla, jossa on myös mahdollisuus majoitukseen.

Koulutuksen kesto on 1–1,5 vuotta.

Puuseppä työelämässä

Taideteollisuusalan perustutkinnon suorittaneena voit toimia esim. yrittäjänä tai alan mukaisissa työtehtävissä, tuotteiden suunnittelu- ja valmistustehtävissä, ohjaustoiminnassa, asiakaspalvelussa ja myyntityössä sekä korjaus- ja huoltotehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | puuseppä (artesaani), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Teuva
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen on jatkuva haku.

Koulutus on suunnattu aikuisopiskelijoille, joten vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä. Aikaisempaa osaamista alalta ei vaadita. Erinomainen lähtökohta opinnoissa menestymiseen on oma motivaatio opiskeluun.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | puuseppä (artesaani)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin...

Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu