Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Insinööri (AMK) | Konetekniikka | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3-4 vuotta
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Sastamala, Tampere
Alkavat koulutukset
Sastamala
Syksyllä

Tampere
Syksyllä

Insinööri (AMK) | Konetekniikka | monimuotototeutus

Tavoite

Konetekniikan insinöörin erityisosaamiseen kuuluvat koneenrakennuksen tuotteiden suunnittelu ja tuotannon johtaminen. Teknologiateollisuuden markkinat ovat globaalit, joten koulutus tähtää konetekniikan kansainväliseen osaamiseen. TAMKin vaikutusalueella Pirkanmaalla toimii useita alan yrityksiä, joiden tuotanto on erikoistunut esimerkiksi liikkuviin työkoneisiin ja konetekniikkaan.

Monimuotototeutuksessa voit opiskella työn ohessa. Voit myös suunnata opintojasi valitsemaasi erityisosaamiseen. Toteutettavista opintopoluista päätetään erikseen jokaisena lukuvuotena opiskelijoiden mielenkiinnon ja käytössä olevien resurssien perusteella. 

Koulutuksen sisältö

Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen tunnet konetekniikan perusteet ja matemaattis-luonnontieteelliset perusteet. Osaat toimia ohjatusti konetekniikan alueella työntekijätasoisissa tehtävissä.

Toisen vuoden opintojen jälkeen osaat konetekniikan keskeiset toiminnot. Sinulla on valmiudet avustavan työnjohtajan tai suunnittelijan tehtäviin. Tunnet eri tuotantomenetelmät sekä tuotannon suunnitteluun ja työturvallisuuteen liittyvät menettelyt. Osaat myös toimia avustavana työnjohtajana kokeneemman henkilön ohjauksessa.

Kolmannen ja neljännen vuoden aikana syvennät osaamistasi tuotantotekniikassa, koneautomaatiossa, tuotekehityksessä, lentokonetekniikassa, älykkäiden koneiden ja/tai teollisuustalouden alueilla. Pystyt itsenäisesti toimimaan avustavan työnjohtajan tai suunnittelijan tehtävissä. Hallitset osaamisalueita niin laajasti, että sinulla on valmiudet kehittyä työssäsi asiantuntijaksi.

Sinulla on myös mahdollisuus hakea muualla hankitun osaamisen tunnustamista (AHOT).

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere


Arvoinnit
Insinööri (AMK) | Konetekniikka | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: