Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Konetekniikan koulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Konetekniikan koulutus | päivätoteutus

Konetekniikan koulutus

Konetekniikan koulutus | insinööri

Konetekniikan koulutuksen suorittaneella insinöörillä on vahva tekninen perusosaaminen, jota voi soveltaa monissa työtehtävissä teknologiateollisuudessa. Konetekniikan koulutuksessa voi suuntautua valintansa mukaan tuotantotekniikkaan, tuotekehitykseen, meritekniikkaan, kulkuneuvo- ja energiateknologiaan tai koneautomaatiotekniikkaan.

Konetekniikan koulutuksen sisältö

Konetekniikan opinnoissa painotetaan käytännönläheisyyttä, teoriaosaamista unohtamatta. Ammattiopinnot toteutetaan teoriaa ja käytännön harjoitustöitä yhdistämällä, yhteistyössä alueen yritysten kanssa.

Perusopinnoissa saat koneinsinöörin ammatissa tarvittavan matemaattisluonnontieteellisen osaamisen, koneteknisen perusosaamisen sekä kieli-, talous- ja vuorovaikutustaidot. Ammattiopinnoissa perehdyt valitsemasi erikoistumisalan tekniikkaan ja toimintaympäristöön tarkemmin.

Konetekniikan koulutus tarjoaa perustutkinnon lisäksi muun muassa seuraavia pätevyyksiä, joita työnantajat arvostavat: sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit sekä 3D-suunnittelijan sertifikaatti (CSWA).

Konetekniikan insinööri työelämässä

Konetekniikan insinöörit ovat erittäin haluttuja työmarkkinoilla. Konetekniikan koulutuksen suorittaneen insinöörin tyypillisiä toimenkuvia ovat esimerkiksi asiantuntija-, suunnittelu-, kehitys-, käyttö-, myynti-, koulutus-, laadunvarmistus- tutkimus- ja johtotehtävät teknologiateollisuudessa. Konetekniikan insinöörillä on myös valmiudet oman yrityksen perustamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Konetekniikan koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Konetekniikan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Konetekniikan koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: