🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Konetekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani (+1 sijaintia)
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Konetekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

KAMK Konetekniikan koulutus, insinööri, päivätoteutus

Tervetuloa Kajaanin ammattikorkeakoulun konetekniikan koulutukseen – polkuun, joka varustaa sinut huomisen insinöörin vaativiin tehtäviin. Valitse erikoistumisesi ja rakenna osaamisesi juuri niille aloille, jotka kiinnostavat sinua eniten. Käytännönläheinen opetus, tiiviit yritysyhteistyöt ja projektit todellisista työelämän tarpeista takaavat, että valmistut ammattilaiseksi. Ole valmis kohtaamaan tulevaisuuden haasteet ja tule rakentamaan kestävää tulevaisuutta konetekniikan koulutuksessa.

Suuntautumisvaihtoehdot

KAMKin konetekniikan tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden muokata uraasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Me ymmärrämme, että insinööritaidot voivat johtaa monenlaisiin urapolkuihin, siksi tarjoamme valinnaisia ammattiopintoja, jotka mahdollistavat erikoistumisen kolmeen eri ammattiryhmään: tuotekehitys, robotit ja tuotanto sekä teollisuus ja kunnossapito. Valitsemalla sinua kiinnostavat aineet, voit räätälöidä tutkintosi vastaamaan tulevaisuuden työelämän tarpeita ja omia uratavoitteitasi.

Tuotekehitys– Valitse tämä polku, jos olet kiinnostunut suunnittelutehtävistä tuotannollisissa yrityksissä. Tulevaisuuden tuotekehittäjänä pääset vaikuttamaan uusien, innovatiivisten tuotteiden syntymiseen, jotka mullistavat markkinoita.

Robotit ja tuotanto– Haluatko kehittää tuotantoa älykkäämmäksi ja tehokkaammaksi? Robotiikan ja automaation avulla pystyt optimoimaan tuotantoprosesseja ja tuomaan yrityksille merkittäviä säästöjä sekä tuotannon kasvua.

Teollisuus ja kunnossapito– Jos kiinnostuksesi kohdistuu teollisuuslaitosten sujuvaan toimintaan ja niiden kunnossapitoon, tämä polku tarjoaa sinulle valmiudet työskennellä kaivossektorilla tai prosessiteollisuudessa, varmistaen tuotannon tehokkuuden ja turvallisuuden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Konetekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kajaani
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)

Syksy

  • Lähiopetus
  • Raahe
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Insinööri, konetekniikka (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Konetekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu