Itsenäiset maisteriohjelmat

Sosiaalityö, valtiotieteiden maisteri

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaalityö, valtiotieteiden maisteri

Sosiaalityö on käytännönläheinen akateeminen oppiaine, joka antaa pätevyyden toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä. Sosiaalityön opetus on tutkimusperustaista ja tavoitteena on sosiaalityön teoreettinen, käytäntöorientoitunut ja tutkimuksellinen asiantuntijuus. Koulutukseen sisältyy vahva tutkimusmenetelmien opetus sekä perehdyttäminen tieteelliseen työskentelyyn.

Sosiaalityön opiskelu edellyttää valmiutta kokopäiväiseen osallistumiseen Turun kampuksella. Opetus sisältää esimerkiksi seminaari- ja pienryhmätyöskentelyä, lähi- ja etä- / verkko-opetusta, tutustumiskäyntejä sekä vuorovaikutusharjoitteita. Kurssien suoritusmuotoja ovat erilaiset kirjalliset tehtävät, kuten luento- ja kirjallisuuskuulustelut, esseet ja oppimispäiväkirjat. Käytännönopetus toteutetaan Turun yliopiston moniammatillisella opetusklinikalla lähityöskentelynä sekä harjoittelujaksona.

Sosiaalityön tutkimuksessa ja opetuksessa painopistealueina korostuvat sosiaalityön yhteiskunnallinen vaikuttamistyö, köyhyys ja syrjäytyminen, sosiaalinen raportointi, lastensuojelu, vertaileva sosiaalipalvelututkimus sekä monikulttuurinen sosiaalityö. Sosiaalityön tutkimukseen liittyy myös monipuolista kansainvälistä yhteistyötä.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää ja antaa valmiudet: 1) sosiaalisten ongelmien tunnistamiseen, niiden ennalta ehkäisemiseen ja kohtaamiseen sosiaalityön eri toimintatasoilla, 2) asiakastyön menetelmiin ja niiden eettisiin lähtökohtiin, 3) sosiaalityön tutkimukseen ja tieteelliseen päättelyyn sekä niiden hyödyntämiseen sosiaalityön käytännöissä ja 4) tieteelliseen jatkokoulutukseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lähde: Opintopolku

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalityö, valtiotieteiden maisteri, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Valtiotieteiden maisteri

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalityö, valtiotieteiden maisteri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turun yliopisto | University of Turku
Yliopistonmäki, Opiskelijakeskus Disco
20014 Turun yliopisto

Turun yliopisto | University of Turku

Turun yliopistosta valmistuu asiantuntijoita ja johtajia, joille valmiit ratkaisumallit eivät riitä. Koulutamme osaajia yli tiedekuntarajojen: ekologisia juristeja ja yrittäjähenkisiä humanisteja. Meiltä valmistuneet ovat kestävän tulevaisuuden rohkeita rakentajia, joille on kysyntää työmarkkinoilla. Kahdeksan tiedekunnan monitieteisessä yliopistossamme voit räätälöidä opintojen sisältöä omien...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto | University of Turku ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu