🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Itsenäiset maisteriohjelmat

Markkinoinnin johtaminen, kauppatieteiden maisteri

Vaasan yliopisto, paikassa Vaasa
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Markkinoinnin johtaminen, kauppatieteiden maisteri

Yritykset kaipaavat osaajia, jotka kykenevät johtamaan asiakaskokemusta muuttuvassa toimintaympäristössä. Markkinoinnin johtamisen opinnoissa opit, miten asiakasymmärrys tuodaan liiketoiminnan strategisen päätöksenteon ytimeen.

Markkinoinnin maisteriohjelman opintojaksoilla keskitytään markkinoinnin strategiseen johtamiseen ja sitä tukeviin prosesseihin. Opinnoissa perehdyt esimerkiksi innovaatioiden ja brändien johtamiseen, kulttuurisiin kulutusympäristöihin sekä digitaalisen liiketoiminnan johtamiseen. Kursseilla opit, miten markkinamurrokset, kuten vastuullisuus ja digitaalisuus, tulee huomioida asiakaskokemuksen johtamisessa, ja miten markkinointi vastaa murrosten tuomiin haasteisiin.

Tavoitteet

Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelmassa markkinoinnin osaamista syvennetään ja haastetaan uusista näkökulmista. Pääset tutustumaan niin yritysten kohtaamiin todellisiin markkinoinnin haasteisiin kuin tuoreimpiin teoreettisiin työkaluihin näiden ongelmien ratkaisussa. Opintojaksoilla perehdytään innovaatioiden johtamisen, kulttuurisen kulutusympäristön, toimialojen murrosten ja digitaalisuuden synnyttämiin yritysten toimintaympäristön muutoksiin sekä opitaan, miten markkinointi vastaa näihin haasteisiin.

Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelman suoritettuasi:

  • osaat tunnistaa ja käyttää omaa asiantuntijuuttasi yrityksen liiketoiminnan uudistajana
  • osaat esittää perusteltuja ratkaisuja asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseksi
  • osaat valita ja perustella sopivan tavan hankkia ja analysoida asiakas- ja markkinatietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi

Maisteriohjelmaan voi hakea maisterihaussa, jos on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon. Opetus on suunniteltu päätoimista opiskelua varten ja tapahtuu arkisin päiväsaikaan.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Vaasa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Vaasan yliopisto
Wolffintie 34
65200 Vaasa

Vaasan yliopisto

Me Vaasan yliopistossa ratkomme suuria globaaleja haasteita ja luomme kestävämpää tulevaisuutta. Olemme vastuulliseen liiketoimintaan suuntautunut tiedeyliopisto. Vaasan yliopistossa voi opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä ja viestintätieteitä. Meillä on yli 5000 opiskelijaa. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita asiantuntijoita johtamaan muutosta. Meiltä valmistuu...

Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu