Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Opiskelu Uudessakaupungissa

Opiskelu Uudessakaupungissa on idyllistä!

Uudenkaupungin nimi hämää, sillä kaupungin historia ulottuu 1600-luvulle. Kaupunki tarjoaa idyllisen miljöön lisäksi runsaasti tekemistä ja näkemistä. Opiskelu Uudessakaupungissa on ihanaa, tutustu vaihtoehtoihin!
Näyttää 1-5 koulutusta 5 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-5 koulutusta 5 tuloksesta
 

Opiskelu Uudessakaupungissa

Uusikaupunki on kaunis ja vanha kaupunki meren rannalla. Uusikaupunkilaisia on reilu 15 000. Uudestakaupungista löytyy kauniita maisemia, kiehtovaa historiaa, kiinnostavia nähtävyyksia ja ihastuttavia tapahtumia.

Kaupungista löytyy erilaisia asuinalueita keskusta-asutuksesta maaseutuun. Välimatkat Uudessakaupungissa eivät ole pitkiä, joten kaupungista ei ole pitkä matka maalle. Meren läheisyys luo oman tunnelmansa kaupunkiin kaikkina vuodenaikoina.

Vapaa-aika Uudessakaupungissa

Uudessakaupungissa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kauniit ulkoilumaastot. Liikuntapaikkoja on runsaasti ja niistä löytyy liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille liikkujille. Uudenkaupungin uimahalli, jäähalli, golfkenttä sekä Vahterusring urheiluareena tarjoavat helpotusta urheilunnälkään.

Tapahtumia Uudessakaupungissa järjestetään runsaasti ympäri vuoden. Kulttuurikeskus Crusellissa järjestetään monenlaisia tapahtumia. Kuvataidenäyttelyissä voi käydä ihastelemassa taidetta. Uudenkaupungin Museo ja Uudenkaupungin Teatteri ovat tunnettuja laadustaan. Kansainvälisestikin tunnettu musiikkifestivaali Crusell-viikko järjestetään vuosittain kesällä.

Uudessakaupungissa on mahdollisuus lähteä tunnelmallisille meriristeilylle kaupungin edustalle ihastelemaan merimaisemia. Uudenkaupungin vanha keskusta putiikkeineen on nähtävyys jo itsessään. Kesäaikaan kaupungissa vierailee paljon myös ulkomaalaisia turisteja.

Opiskelu Uudessakaupungissa

Uudestakaupungista löytyy useita perusopetusta tarjoavia kouluja. Kaupungissa on myös hyvä lukio, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa liikuntapaikkojen tuntumassa.

Opiskelu Uudessakaupungissa on mahdollista myös Novida -ammattiopistossa ja lukiossa. Novida tarjoaa monipuolisesti eri perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja valmistaa tulevaisuuden ammattien huippuosaajia.

Uudessakaupungissa taitojaan voi kehittää myös Vakka-Suomen kansalaisopistossa tai Vakka-Suomen musiikkiopistossa. Opiskelu Uudessakaupungissa on siis mahdollista, vaikka tutkinto-opiskelut olisikin omalta osaltaan jo suoritettu. Vakka-Suomen kansalaisopistossa on mahdollista osallistua avoimen korkeakoulun opetukseen, vaikka opiskelu korkeakoulussa ei ole muuten kaupungissa mahdollista.

Opiskelu Uudessakaupungissa on idyllistä! Samanlaista kaupunkia ei muualta löydy. Kiehtova historia, tapahtumarikas kaupunkikulttuuri ja idylliset maisemat luovat innostavan ilmapiirin opiskelulle.


Palaa sivun alkuun

Lähteet: Uusikaupunki.fi, Visit Uusikaupunki, Novida -ammattiopisto ja lukio, Vakka-Suomen kansalaisopisto

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Vertaile koulutuksia
Työ & palkka

Mitä eri ammatteja on olemassa, ja mitä niissä voi tienata? Entä miten eri aloille voi kouluttautua? 

Tutustu osioon!