Miro Temonen, palvelupäällikkö, LähiTapiola

Lue Miro Temosen uratarina.

LähiTapiola

Miro Temonen

  • Mitkä ovat ensisijaisia työtehtäviäsi ja vastuualueitasi?

Toimin LähiTapiolan tietohallinnon jatkuvien palveluiden infratiimissä palvelupäällikön roolissa. Vastuualueina minulla ovat Microsoft Azure sekä O365 -ympäristöt. Pidän huolta, että kyseisten ympäristöjen kokonaiskuva pysyy hallussa, ja että niiden piiristä hankitut palvelut rokkaavat vaaditulla tasolla. Työskentelen myös paljon kehitysprojekteissa, joiden osalta varmistan, että muutokset sekä uudet palvelut ajetaan onnistuneesti mukaan olemassa olevaan konfiguraatioon noudattaen parhaita käytäntöjä.

  • Mikä on parasta työssäsi? 

Omat tavoitteeni ovat tällä hetkellä saada mahdollisimman paljon käytännön kokemusta Microsoftin pilvipalveluista, ymmärtää kyseisiä teknologioita sekä IT- että liiketoiminta -perspektiivistä ja kehittyä IT palvelunhallinnassa. LähiTapiolassa työskentely vie näitä kaikkia roimasti eteenpäin – se on superb!

  • Miten hyödynnät koulutustasi työssäsi?

Onpas kiperä kysymys. Suoritin Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa diplomi-insinööritutkinnon; pääaineena toimitusketjun johtaminen ja sivuaineena tietotekniikka. Näin jälkikäteen kun miettii, niin aiheet sopivat tähän duuniin kuin nenä päähän! Tämän lisäksi mielestäni huomion arvoista on, että toimin koulujen jälkeen vuoden verran ryhmäliikuntaohjaajana kamppailu-urheilun parissa. Siitä on erittäin paljon apua mitä tulee esiintymistaitoihin ja johtamiseen.

  • Mitä vinkkejä antaisit samoista työtehtävistä haaveilevalle?

Esiintymistaidot ja sertifikaatit vievät pitkälle.

  • Mitkä ovat 3 parasta asiaa LähiTapiolassa työskentelyssä?

1. Työ tukee henkilökohtaisia tavoitteitani

2. Tunnen, että teen merkityksellistä työtä #elämänturvaaja

3. Persoonalliset ja huumorintajuiset duunikaverit

Lue lisää LähiTapiolasta

Lue uratarinoita LähiTapiolasta:


Mainokset