Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Miro Temonen, palvelupäällikkö, LähiTapiola

LähiTapiola

Miro Temonen

  • Mitkä ovat ensisijaisia työtehtäviäsi ja vastuualueitasi?

Toimin LähiTapiolan tietohallinnon jatkuvien palveluiden infratiimissä palvelupäällikön roolissa. Vastuualueina minulla ovat Microsoft Azure sekä O365 -ympäristöt. Pidän huolta, että kyseisten ympäristöjen kokonaiskuva pysyy hallussa, ja että niiden piiristä hankitut palvelut rokkaavat vaaditulla tasolla. Työskentelen myös paljon kehitysprojekteissa, joiden osalta varmistan, että muutokset sekä uudet palvelut ajetaan onnistuneesti mukaan olemassa olevaan konfiguraatioon noudattaen parhaita käytäntöjä.

  • Mikä on parasta työssäsi? 

Omat tavoitteeni ovat tällä hetkellä saada mahdollisimman paljon käytännön kokemusta Microsoftin pilvipalveluista, ymmärtää kyseisiä teknologioita sekä IT- että liiketoiminta -perspektiivistä ja kehittyä IT palvelunhallinnassa. LähiTapiolassa työskentely vie näitä kaikkia roimasti eteenpäin – se on superb!

  • Miten hyödynnät koulutustasi työssäsi?

Onpas kiperä kysymys. Suoritin Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa diplomi-insinööritutkinnon; pääaineena toimitusketjun johtaminen ja sivuaineena tietotekniikka. Näin jälkikäteen kun miettii, niin aiheet sopivat tähän duuniin kuin nenä päähän! Tämän lisäksi mielestäni huomion arvoista on, että toimin koulujen jälkeen vuoden verran ryhmäliikuntaohjaajana kamppailu-urheilun parissa. Siitä on erittäin paljon apua mitä tulee esiintymistaitoihin ja johtamiseen.

  • Mitä vinkkejä antaisit samoista työtehtävistä haaveilevalle?

Esiintymistaidot ja sertifikaatit vievät pitkälle.

  • Mitkä ovat 3 parasta asiaa LähiTapiolassa työskentelyssä?

1. Työ tukee henkilökohtaisia tavoitteitani

2. Tunnen, että teen merkityksellistä työtä #elämänturvaaja

3. Persoonalliset ja huumorintajuiset duunikaverit

Lue lisää LähiTapiolasta

Lue uratarinoita LähiTapiolasta:

Viimeksi päivitetty: 01 heinä 2020

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 17.1.2019

Maisemia ja maalausta – taidekorkeakouluun Ruotsiin

Ulkomaille muuttaminen opiskelemaan taidetta on hyppy tuntemattomaan, joka saa monen polvet lyömään loukkua. Haasteeseen vastaaminen ei kuulunut taidemaalari Henriikka Harisen alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta maailma ja maalaus veivät mennessään.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 13.2.2019

Ohjelmointi on ongelmanratkaisua

Tuomas Nokkalalle, 29, koodaus oli aluksi harrastus, eikä hän osannut ajatella sitä tulevana uravaihtoehtona. Lukion jälkeen urapohdinnat tulivat kuitenkin ajankohtaisiksi, ja opiskelualaksi valikoitui tietotekniikka.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 28.4.2020

Anni Moilanen, Business Intelligence Developer, Visma

Lue Anni Moilasen uratarina.

Lue lisää