LähiTapiola

Tutustu LähiTapiolaan ja lue uratarinoita yrityksestä.

LähiTapiola

Suurena suomalaisena yhtiöryhmänä LähiTapiolassa on tarjolla töitä monipuolisesti eri alojen ammattilaisille ja osaajille. LähiTapiolan henkilöstömäärä on noin 3 500, josta lähes puolet työskentelee 20 alueyhtiössä.

LähiTapiolan kehittyvä toimintaympäristö tarjoaa näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden liiketoiminnan parissa. Visiona LähiTapiolassa on tarjota omistaja-asiakkaille turvallisempaa ja terveempää elämää.

Työntekijöitä arvostetaan LähiTapiolassa, ja työntekijöiden osaamisesta, motivaatiosta ja jaksamisesta huolehditaan monin eri tavoin. LähiTapiolassa panostetaan osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen. Yritys tarjoaa henkilöstölle innostavan sekä arvostetun työyhteisön.

LähiTapiolassa tarvitaan monenlaisia osaajia erilaisilla taustoilla. Esimerkiksi kaupallinen koulutus toimii hyvänä pohjana joihinkin tehtäviin ja oikeustieteellinen koulutus toisiin. LähiTapiolassa työskentelee mm. kasvatus- ja valtiotieteilijöitä, agronomeja, matemaatikkoja.

Opiskeluaikana LähiTapiola tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia päästä kiinni työelämään. LähiTapiolassa aukeaa vuosittain noin 50 uutta kesätyöpaikkaa vaihteleviin työtehtäviin. Lisäksi osalle kesätyöntekijöistä tarjotaan mahdollisuutta jatkaa LähiTapiolassa työskentelyä osa-aikaisesti opintojen ohella. Lukukausien aikana työskentely kehittää työelämän taitoja kattavammin kuin vaikkapa kesätyö, joten voit oppia finanssialan osaajaksi jo opintojen aikana.

Lisäksi LähiTapiolassa on mahdollista suorittaa myös opintoihin kuuluva työharjoittelu. LähiTapiola tarjoaa myös oppilaitosyhteistyön kautta opinnäytetyöaiheita. Opinnäytetyön teko LähiTapiolaan voi olla ensimmäinen askel kohti unelmien työpaikkaa yrityksessä!

Lue uratarinoita LähiTapiolasta:

Tutustu muihin yrityksiin ja urapolkuihin


Mainokset