🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Lakiopinnot Iso-Britanniassa

30 huhti 2018
KYSYMYS
Hei!
Olen suunnitellut opiskelevani lakia Englannissa. Missä yliopistoissa olisi mahdollista opiskella kansainvälistä lakia ja/tai eurooppalakia? Millaiset hakuprosessit ovat? Mitä olisi tärkeää ottaa huomioon?

Vastaus

30 huhti 2018

Hei,

kiitos kysymyksestäsi. Hienoa, että olet löytänyt itseäsi kiinnostavan alan ja suunnitellut jo jatko-opintojasi.

Kansainvälistä lakia sekä "eurooppalakia" on mahdollista opiskella kymmenissä yliopistoissa ympäri Iso-Britanniaa. Kannattaa etsiä vaihtoehtoja, sillä niitä on useita.

Tässä muutamia listauksia yliopistoista:

Hakuprosessin ensimmäinen askel on valita mieluisa yliopisto sekä opintokokonaisuus. Sinun täytyy ottaa selvää yliopiston pääsyvaatimuksista sekä kaikista dokumenteista, joita he vaativat hakuprosessin aikana. Joihinkin yliopistoihin pääsee pelkillä todistuksilla, mutta joihinkin saattaa olla pääsykokeet tai haastattelu. Täältä voit lukea lisää hakuprosessista.

Tärkein asia, joka kannattaa ottaa huomioon on, että Iso-Britanniassa yliopisto-opinnot ovat maksullisia. Kelasta voi saada opintotukea myös ulkomailla suoritettaviin opintoihin, mutta pelkästään niillä ei pysty rahoittamaan opiskeluja. Kannattaa siis miettiä eri rahoitusvaihtoehtoja. Täältä voit lukea yleisesti opiskelusta Iso-Britanniassa.

Ystävällisin terveisin,

Aino, Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi