Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelu ulkomailla

Kiinnostaako ulkomailla opiskelu?

Lähde opiskelemaan ulkomaille!

Haluatko opiskella kansainvälisessä ympäristössä? Haaveiletko tutkinnon suorittamisesta ulkomailla tai opiskelijavaihdosta? Lue alta haastatteluja ulkomailla opiskelusta.

Voit hakea ulkomailla suoritettavia koulutuksia hakukoneestamme. Onnea etsintään!

Hae koulutuksia

Linda Juhola

LINDA JUHOLAN HAASTATTELU

Haaveiletko opiskelusta Ruotsissa? Niin teki myös PS. I love fashion -blogin Linda Juhola, 27, joka asuu Tukholmassa ja opiskelee markkinointia Stockholm Business Schoolissa.

 Lue lisää

Stina Henriksson

STINA HENRIKSSONIN HAASTATTELU

Stina Henriksson, 21, opiskelee muotia Tanskan Herningissa VIA University Collegessa. Hän opiskelee  Fashion Design AP-degree -ohjelmassa.

 Lue lisää

Ida Paul

IDA PAULIN HAASTATTELU

Laulaja Ida Paul opiskelee maailmankuulussa Harvardin yliopistossa Bostonissa. Miten hän yhdistää artistin uran ja Ivy League -yliopistossa opiskelun?

 Lue lisää

Vakuuta vanhempasi ulkomailla opiskelusta

VAKUUTA VANHEMPASI ULKOMAILLA OPISKELUN HYÖDYISTÄ

Listasimme sinulle viisi vinkkiä, joiden avulla vanhempiesi vakuuttaminen ulkomaan opintojen hyödyllisyydestä on helpompaa!

 Lue lisää

Viimeksi päivitetty: 14 maalis 2018

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

SeAMKissa parasta monikulttuurinen ympäristö

Julkaistu 6.2.2018

James McDade verkostoituu ja rohkaisee yrittäjyyteen Seinäjoki Entrepreneurship Society:n aktiivisena jäsenenä. – Yksi parhaista asioista SeAMKissa on ollut, että opiskelijoita on paljon eri puolilta maailmaa, McDade kertoo.

Lue lisää

Mitä hyötyä koulutuksesta on ollut elämässäsi?

Julkaistu 19.2.2018

Kysyimme katugallupissa viideltätoista vastaantulijalta heidän ajatuksiaan koulutuksesta ja sen tuomista hyödyistä. Lue artikkelista eri-ikäisten haastateltaviemme kommentit.

Lue lisää

Ole nöyrä, mutta älä nöyristele!

Julkaistu 12.2.2018

Tamperelainen Arto Lappalainen, 30, työskentelee freelancer-kokkina ja opettaa restonomiopiskelijoita. Muun muassa Suomen Top Chef -ohjelmassa esiintynyt ja kokkien maajoukkueessa kisannut Arto nauttii erityisesti alan jatkuvasta murroksesta.

Lue lisää