Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteeseen suuntaavat opinnot

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Lääketieteeseen suuntaavat opinnot

Lääketiede

Lääketieteeseen suuntaavat opinnot

Puolivuotisten lääketieteeseen valmentavien opintojen lisäksi Alkio-opisto tarjoaa vuoden kestävän lääketieteeseen suuntaavien opintojen koulutuksen. Linja on suunnattu ensisijaisesti sellaisille lääkäriksi haluaville, joilla on vielä runsaasti parannettavaa fysiikan ja kemian laskurutiinissa. Lääketieteeseen suuntaavat opinnot tarjoavat hyvän ponnahduslaudan valintakokeisiin.

Haluatko

 • opiskelemaan lääkikseen? Lääketieteellisen tiedekunnan valintakokeessa vaaditaan hyvää lukiofysiikan, -kemian ja -biologian osaamista. Valintakokeen vastaustekniikka pitäisi tuona tärkeänä kevään päivänä olla selkäytimessä.
 • päästä lääkikseen todistusvalinnan kautta? Meillä opiskelu ei vaikuta ensikertalaisuuteesi, vaan voit yhtä hakea opiskelemaan YO-todistuksellasi.
 • paljon lähiopetusta, vertaistukea tai henkilökohtaista laskuapua? Eritysesti biologian, fysiikan ja kemian haasteellisimmat kokonaisuudet ovat vaikeita ottaa haltuun itsenäisesti opiskellen.

Alkio-opisto tarjoaa

 • lukuvuoden pituisen valmistautumisen lääketieteellisen tiedekunnan valintakokeisiin. Opinnot on suunnattu ensisijaisesti sellaisille lääkäriksi haluaville, joilla on vielä runsaasti parannettavaa fysiikan ja kemian laskurutiinissa.
 • runsaasti lähiopetusta arkipäivisin.
 • henkilökohtaisen opintosuunnitelman.
 • valmistautumista ylioppilaskirjoituksiin, myös Abittiin.
 • apua nelilaskimen haltuun ottamisessa.
 • mahdollisuuden laskurutiinin kehittämiseen.
 • vinkkejä aikataulutukseen, priorisointiin ja paineiden hallintaan.
 • sitoutuneet ammattitaitoiset opettajat, jotka ovat tavoitettavissa myös useina arki-iltoina viikoittain.
 • tiiviin opiskeluyhteisön, jossa saat vertaistukea muilta opiskelijoilta, joilla on samankaltaiset tavoitteet kuin Sinulla.

Opiskelu Alkio-opistossa

Opinnoissa käydään tarkalla kammalla ja runsaalla rautalangalla läpi lukion biologia, kemia ja fysiikka. Lukuvuoden aikana opiskelija oppii kemiassa ja fysiikassa tarvittavan luonnontieteellisen ajattelun ja saavuttaa hyvän fysiologian, anatomian ja solubiologian tuntemuksen. Valintakokeessa tärkein onnistumisen tae on vankka laskurutiini, jonka saavuttamiseksi työskennellään kovasti koko lukuvuosi. Opettajat ovat usein ja säännöllisesti opiskelijoiden tavoitettavissa henkilökohtaista laskuapua varten.

   Kiinnostuitko koulutuksesta?

   Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteeseen suuntaavat opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

   Hakeminen

   Lääketieteeseen suuntaavien opintojen opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

   Tutkinto / todistus

   Kansanopistolinja

   Kustannukset

   Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

   Ota yhteyttä

   Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteeseen suuntaavat opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

   Alkio-opisto

   Alkio-opisto

   Alkio-opisto

   Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Ilman valintakokeita...


   Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

   Yhteystiedot

   Alkio-opisto

   Tähtiniementie 26
   41800 Korpilahti

    Näytä puhelinnumero
   www.alkio.fi

   Arvoinnit
   Arvioinnit
   Lääketieteeseen suuntaavat opinnot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

   Oppilaitoksen arvioinnit
   (4,7)
   Perustuu 7 arviointiin
   Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
   Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

   Jopa 58 % lääkiksen paikoista

   Valmennuskeskuksen lääketieteen kurssilaiset veivät 58 % Oulun lääketieteellisen pääsykoevalinnan aloituspaikoista vuonna 2020.

   Saatat olla kiinnostunut myös näistä: