Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto | majoitus- ja ravitsemisalan esimies

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Erikoisammattitutkinnot
majoitus- ja ravitsemisalan esimies

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto | majoitus- ja ravitsemisalan esimies

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä. Koulutus on työnohessa suoritettava. Edellytyksenä koulutukselle on, että henkilöllä on kokemusta alalta. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka sisältää keskimäärin yhden lähipäivän kuukaudessa. Koulutuksessa käytetään lisäksi Teams -sovellusta ja Moodle-alustaa. Tutkinto on myös mahdollista suorittaa osoittamalla osaaminen suoraan näytöissä.

Koulutus antaa sinulle laaja-alaiset valmiudet esimiestyöhön. Opit mm. suunnittelemaan, organisoimaan, ohjaamaan, valvomaan ja kehittämään majoitus- ja ravitsemisalan yrityksen päivittäistä toimintaa ja asiakaspalveluprosesseja henkilöstöjohtamisen lisäksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto | majoitus- ja ravitsemisalan esimies, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos hakijalla on alan oppisopimustyöpaikka.

Tutkinto / todistus

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto | majoitus- ja ravitsemisalan esimies? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto | majoitus- ja ravitsemisalan esimies ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto | majoitus- ja ravitsemisalan esimies täytä seuraavat tiedot: