🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatillisen tutkinnon osat

Verhoilun koulutus

Ammattiopisto Tavastia, paikassa Hämeenlinna
marker
Mukana kesän lisähaussa!
Mukana kesän lisähaussa!
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
9 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 4.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
marker
Mukana kesän lisähaussa!
Mukana kesän lisähaussa!
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
9 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 4.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Verhoilun koulutus

Haluatko oppia verhoilun ammattimaisia perustekniikoita tai oletko jo alan ammattilainen ja haluat syventää jo olemassa olevaa taitoasi? Koulutuksessa joko perehdytään verhoilun alkeisiin tai räätälöidään jokin yksittäinen syventävä opintokokonaisuus perinteisen, teollisen tai ajoneuvoverhoilun kentältä opintotarjonnan mahdollisuuksien mukaan. Koulutuksessa hankitaan perusosaamista tekniikkaharjoituksia ja asiakastöitä tehden. Myös omien verhoilutöiden tekeminen on mahdollista sovitusti.

Aikataulu ja toteutustapa 

Kaksi toteutustapaa:

  • Päiväopinnot; Koulutus alkaa 9.9.2024 ja päättyy 8.11.2024. Viikolla 42 ei ole lähiopetusta. Seuraava toteutus alkaa tammikuussa 2025.
  • Monimuoto-opinnot; Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ja aikataulu

Lähiopetusta on tarjolla pääsääntöisesti kolmena tai neljänä päivänä viikossa maanantaista torstaihin klo 8.10–14.30. Oppilaitoksen tiloissa voi työskennellä sovitusti myös muina aikoina. Kaikille opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS). Opinnot voi suorittaa kokonaan tai osittain työharjoittelussa (työpaikalla järjestettävänä koulutuksena) ja opintoihin voidaan sisällyttää itsenäisesti suoritettavia etäopintoja riippuen käytettävissä olevista koneista ja laitteista.

Monimuoto-opinnoissa opintojen sisältö ja aikataulu voidaan räätälöidä vastaamaan hakijan tarpeita ja toiveita opintotarjonnan ja työssäoppimispaikkojen mahdollisuuksien mukaan.

Opintojen lopussa osaaminen osoitetaan ja arvioidaan näytössä. Suoritetusta tutkinnon osasta saa todistuksen. Tutkinnon osa on hyväksi luettavissa (tunnustettavissa) ammatillisiin perustutkintoihin. Halutessaan opintoja voi jatkaa tutkinnon muilla opinnoilla.

Tutkinnon osa

  • Korjaaminen taideteollisuusalalla 15 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Verhoilun koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

9 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna
  • Hakuaika: 4.8.2024

Hakeminen

Jatkuva haku oppilaitoksen sivuilla.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Ennen opiskelun aloittamista opiskelijan tulee hankkia turvakengät naulaanastumissuojalla ja turvakärjellä. Muita kustannuksia voi muodostua omien tuotteiden materiaaleista. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Verhoilun koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Ammattiopisto Tavastia
Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...

Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu