AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ergoterapeut (YH) | flerform

Arcada, paikassa Helsinki
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Ergoterapeut (YH) | flerform

Ergoterapeuter är uppfinningsrika problemlösare, som arbetar för att alla ska kunna vara delaktiga i sin vardag och i samhället. Som ergoterapeut möter du människor som på grund av olika orsaker, exempelvis sjukdom eller skada, har svårt att klara sin vardag på egen hand. Arcada erbjuder Finlands enda utbildning till ergoterapeut på svenska! Utbildningen genomförs som flerformsstudier, vilket gör att du kan studera flexibelt oberoende var du befinner dig.

Aktivitetsvetenskap ligger som grund för utbildningen, vilket ger ett brett perspektiv på interaktionen mellan människan, aktivitet och omgivning i förhållande till hälsa. Som ergoterapeut jobbar du i nära samarbete med dina klienter, men också med samspelet mellan människan och miljön den befinner sig i. Det här kan vara allt från det egna hemmet till miljöer på samhällsnivå.

På Arcada sker lärandet genom workshoppar, diskussioner och grupparbeten som behandlar aktuella exempel från det verkliga livet. I våra moderna studiemiljöer får du öva praktiska färdigheter och våra simuleringsrum ger dig kompetenser inom de senaste hälsoteknologiska lösningarna.

I studierna ingår även flera praktikperioder och under dem får du fördjupa ditt kunnande inom de områden som intresserar dig.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Hösten

  • Monimuotototeutus
  • Helsinki
  • ruotsi
  • Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ergoterapeut (YH), Toimintaterapeutti (AMK)

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder Arcada utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...

Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu