🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Erikoisammattitutkinnot

Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Pituus
1 – 1,5 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
1 – 1,5 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

kokki laittamassa ruokaa keittiössä

Hio asiantuntemuksesi ruoasta huippuunsa dieettikokin erityisammattitutkinnossa!

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat suunnitella ja valmistaa aterioita erityisruokavaliota noudattaville erilaisissa keittiöissä ja ravintoloissa. Dieettikokkina voit toimia myös erityisruokavalioiden asiantuntijana tai alan yrittäjänä.

Koulutuksen jälkeen sinulla on kattavasti ravitsemus- ja erityisruokavaliotietoa, sekä osaat soveltaa sitä erilaisissa työympäristöissä erilaisille asiakkaille. Kannat vastuuta asiakkaidesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Siksi työssäsi korostuu asiakaslähtöinen suunnittelu, huolellisuus sekä oikean tiedon välittäminen.

Tutkinnon suoritettuasi olet erityisruokavalioiden asiantuntija ja osaat suunnitella reseptiikkaohjelmalla ravitsemuksellisesti oikein koostettuja aterioita ja ruokalistoja.

Careeriassa tutkinnon suorittamistasi ovat ohjaamassa alan ammattilaiset apunaan asiantuntijoita eri osa-alueilta.

Käytännön toteutus

Dieettikokin erikoisammattitutkinto koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopetusta on 1 – 2 kertaa kuukaudessa klo 15.30 – 19.30 Helsingissä. Käytännön opiskelu tapahtuu työpaikalla aidoissa arjen työtilanteissa. Oppikirjoja ei käytetä, sillä pääosa oppimateriaalista koostuu verkkomateriaalista ja kouluttajan jakamasta materiaalista.

Näytöt suoritetaan koulutuksen edetessä. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona eli osoitat osaamisesi aidoissa työelämän tilanteissa omalla työpaikallasi, jolloin kirjallisia kokeita ja tenttejä ei ole.

Koko tutkinnon suorittamisen sijaan tutkinnosta on mahdollista suorittaa vain esim. yksi osa, joka palvelee juuri tämänhetkistä tarvettasi.

Koulutuksen kesto on 1 – 1,5 vuotta. Mikäli sinulla on jo työkokemusta ja pääset työssäsi tekemään laajasti eri tehtäviä, opintoaikasi on lyhyempi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Helsinki
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen ja kelpoisuus

Dieettikokkikoulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet dieettiruokien parissa ja haluat suorittaa erikoisammattitutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistasi uudelle tasolle. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla työpaikka, jonne voidaan tehdä oppisopimus. 

Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.

Tutkinto / todistus

Dieettikokki, Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu