Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | konetekniikka | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Konetekniikan insinööri

Insinööri (AMK) | konetekniikka | monimuotototeutus

Konetekniikan ohjelma tarjoaa mahdollisuudet monipuolisiin insinööriopintoihin. Valmistuneella insinöörillä on valmiudet toimia esimerkiksi koneiden ja laitteiden suunnittelutehtävissä tai tuotantojärjestelmien kehitystehtävissä. Valmistunut insinööri osaa huomioida kestävän kehityksen periaatteet kaikessa ammatillisessa toiminnassa. Konetekniikan ohjelmassa opiskellaan koneiden ja laitteiden mitoittamista ja suunnittelua, robotiikkaa ja automaattisia tuotantojärjestelmiä sekä talouden hallintaa ja johtamista.

Opintojen sisältö

Konetekniikan koulutus koostuu perusopinnoista, ammattiopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista, harjoittelusta sekä opinnäytetyöstä. Perusopinnoissa hankitaan matemaattis-luonnontieteellinen pohja ammattiopintoja varten sekä perusosaaminen kone- ja metallialasta. Ammattiopinnoissa perehdytään mm. tuotantotekniikkaan, koneautomaatioon ja materiaalitekniikkaan sekä digitaaliseen suunnitteluun tai tuotantoautomaatioon.

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina sekä intensiivijaksoilla lähiopintoina. Opintojaksosta riippuen lähiopintoihin on myös mahdollista osallistua verkkototeutuksena.

Tiivistä yhteistyötä yrityselämän kanssa

Konetekniikan ohjelmassa osa opinnoista suoritetaan yrityksille tehtävissä kehityshankkeissa. Opintojen aikana on mahdollista solmia yhteyksiä työelämään ja tutustua todellisiin koneinsinöörin työtehtäviin.

Konetekniikan insinöörinä työelämässä

Konetekniikan ohjelma antaa valmistuneelle insinöörille valmiudet toimia koneiden ja laitteiden sekä tuotantojärjestelmien suunnittelu- ja kehitystehtävissä, tuotantojärjestelmien kunnossapitotehtävissä tai kone- ja metalliteollisuuden tuotteiden myynti- ja markkinointitehtävissä. Tehtävänimikkeitä voi olla esimerkiksi suunnitteluinsinööri, tuotekehitysinsinööri, kunnossapitoinsinööri, tuotantoinsinööri, myynti-insinööri tai markkinointi-insinööri

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Insinööri (AMK) | konetekniikka | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | konetekniikka | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 310. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.centria.fi


Arvioinnit
Insinööri (AMK) | konetekniikka | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Metallialan ammattilaiseksi?

Tule opiskelemaan Salon seudun ammattiopistoon kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto ja valmistu hitsaajaksi tai koneistajaksi!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (AMK) | konetekniikka | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: