Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaalitieteiden valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Tampere
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Sosiaalitieteiden valmennuskurssi

Eximia

Sosiaaliatieteiden valmennuskurssi

Eximia tarjoaa sosiaalitieteiden koulutusohjelmien pääsykokeisiin valmentavia kursseja Helsingissä ja Tampereella. Tampereen valmennuskurssilla valmistaudut Tampereen yliopiston yhteiskuntatutkimuksen (aik. sosiaalitieteiden) tutkinto-ohjelman valintakokeeseen, ja Helsingin valmennuskurssilla Helsingin yliopiston uuteen Sosiaalitieteiden kandiohjelman valintakokeeseen (sisältää aiemmat pääaineet: sosiologia, sosiaalipsykologia, sosiaalityö, yhteiskuntapolitiikka). Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle tarvittavat valmiudet pääsykokeissa menestymiseen.

Sosiaalitieteiden valmennuskurssin sisältö

Sosiaalitieteiden valmennuskurssi on aina aikataulusta opetuksen sisältöön suunniteltu niin, että se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla valintakokeeseen valmentautumista. Kurssilla käydään läpi koko valintakoekirjallisuus niin, että kaikki teoriat ja tieteelliset käsitteet ovat hakijoilla kristallinkirkkaina mielessä valintakokeiden koittaessa. Asiantuntevan opetuksen avulla opit myös hahmottamaan ilmiöiden keskinäisiä asiayhteyksia ja soveltamaan oppimaasi. Aineistokerroilla tutustutaan erilaisiin aineistoihin ja harjoitellaan taitoja, joita aineistokokeessa menestyminen vaatii.

Kiinnostuitko sosiaali- ja terveysalan valmennuskurssista?

Lisätietoa sosiaalitieteiden valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi hakea Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Sosiaalitieteiden valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia