Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Ei arviointeja

Restonom (YH) | Hospitality Management | dagstudier

Högskolan på Åland, paikassa Maarianhamina
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: separat ansökan
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: separat ansökan
Toteutustapa
Lähiopetus

Restonom (YH) | Hospitality Management | dagstudier

Studierna ger dig en mångsidig ledarskapsutbildning och goda kunskaper i bland annat kundrelationer, personalledning, ekonomi, marknadsföring och entreprenörsskap. Hospitality Management är också en kreativ bransch där du får vara med och utveckla produkter, tjänster och upplevelser.

Efter examen kan du jobba med administration och värdskap vid hotell, restauranger och andra turistföretag runt om i världen. Till exempel som hotellchef, personaladministratör, Food & Beverage Manager eller eventplanerare.

Från hotell och gastronomi till ledarskap och marknadsföring

Utbildningen är bred och förbereder dig väl för arbetslivet tack vare flera praktikperioder. I de teoretiska studierna ingår bland annat grundkurser i hotell- och restaurangverksamhet och turism. Du läser också yrkesinriktade ämnen som ekonomi, gastronomi, ledarskap och marknadsföring.

Turism är en bransch som hela tiden växer och det finns ett behov av kompetent och utbildad personal på arbetsmarknaden. Hospitality Management-utbildningens omfattning gör det möjligt för dig att göra en internationell karriär eller starta ett eget företag.

Hakeminen ja kelpoisuus

Utbildningsprogrammet för Hospitality Management antar nya studerande varje år. Ansökan sker på våren, från mitten av mars till mitten av april, och utbildningen startar till hösten.

Tutkinto / todistus

Restonom (YH), Restonomi (AMK)