Sivuston käyttötapa: Mobiili

Joensuun Hierojakoulu

Joensuun Hierojakoulu

Joensuun Hierojakoulu on syksyllä 2014 perustettu hierojien koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Joensuun Hierojakoulussa voit opiskella itsellesi hieronnan ammattitutkinnon tai suorittaa hieronta-alan kursseja. Lisäksi oppilaitos tarjoaa urheiluhierojan ammattiin johtavaa koulutusta.

Hierojakoulutuksen lisäksi Joensuun Hierojakoulu tarjoaa asiakkaille opiskelijahieronta-, naprapaatin sekä fysioterapeutin palveluja. Oppilaiden lisäksi hierojina toimivat opettajat ja koulutetut hierojat. Joensuun Hierojakoulu toimii läheisessä yhteistyössä Lahden Hierojakoulun kanssa. Voit lukea lisää Lahden Hierojakoulun koulutuksista täältä.

Opiskelu Joensuun Hierojakoulussa

Hierojakoulutus Joensuun Hierojakoulussa on hyvin käytännönläheinen ja oppilaitos tarjoaa opiskelijoille työssäoppimismahdollisuuksia oppilaitoksen omalla hierontaklinikalla. Klinikalla harjoitellaan käytännössä ammattitutkinnon perusteissa vaadittavia tietoja ja taitoja. Hierojan ammattitutkinnon vaatimusten lisäksi harjoitellaan erilaisia tekniikoita, kuten esimerkiksi erikoishierontatekniikoita, triggerhoitoja ja jäsenkorjausta. Hierojan koulutuksen suoritettuaan opiskelijalla on mahdollisuus jäädä Joensuun Hierojakouluun ammatinharjoittajaksi. 

Hierojan ammatti

Hierojan työmahdollisuudet ovat monipuoliset: voit toimia esimerkiksi yrittäjänä tai työsuhteessa erilaisissa terveys- ja liikunta-alan sekä vapaa-ajan yhteisöissä. Työympäristönä voivat olla muun muassa kuntosalit, kodit tai hoitolaitokset. Suurin osa asiakkaista on aikuisia, mutta nuoria ja lapsia voi kohdata esimerkiksi tavoitteellista urheilua harrastavien joukkueiden parissa. Tällöin hieroja voi toimia lihashuoltotehtävissä.

Ihmiskeskeinen työskentely vaatii hierojalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, mutta myös itsenäisyyttä. Jatkuvasti kehittyvä terveys- ja liikunta-ala vaatii hierojalta kehittymiskykyä, mutta mahdollistaa toimimisen alan aallonharjalla.

Haluatko lisätietoa Joensuun Hierojakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Joensuun Hierojakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Joensuun Hierojakoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammattitutkinnot
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Joensuu
Urheiluhierojakoulutus Joensuu

Näytä kaikki

Opiskelijakokemuksia

Opiskelijakokemuksia

Opiskelijakokemuksia

Lue lisää Lahden Hierojakoulu

Lue Lahden/ Joensuun/ Lappeen Hierojakoulun opiskelijoiden kokemuksia.


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Joensuun Hierojakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Joensuun Hierojakoulu

Joensuu

 Näytä puhelinnumero
hierojakoulu.net

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 5 arviointiin

Osallistuja
(4)
Hyvä koulu oppii paljon enemmän mitä käsitys oli aluksi. Käytännön työtä sopivissa määrin.
Osallistuja
(5)
Koulutus oli tiivis ja asianmukainen. Muutamia asioita käytiin turhan nopeasti läpi, mutta sieltä ne muistista löytyy.
Osallistuja
(5)
Jake ja Petri on ❤️❤️❤️❤️❤️

Joensuun hierojakoulu Facebookissa

Joensuun hierojakoulu Facebookissa

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Joensuun Hierojakoulu täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 5 arviointiin
Opiskelijakokemuksia
Lahden Hierojakoulu

Lue Lahden/ Joensuun/ Lappeen Hierojakoulun opiskelijoiden kokemuksia.

Lue lisää