Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Joensuun Hierojakoulu

Joensuun Hierojakoulu

Joensuun Hierojakoulu on syksyllä 2014 perustettu hierojien koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Joensuun Hierojakoulun hierojakoulutus on ammattiin valmistavaa koulutusta. Lisäksi oppilaitos tarjoaa urheiluhierojan ammattiin johtavaa koulutusta.

Hierojakoulutuksen lisäksi Joensuun Hierojakoulu tarjoaa asiakkaille opiskelijahieronta-, naprapaatin sekä fysioterapeutin palveluja. Oppilaiden lisäksi hierojina toimivat opettajat ja koulutetut hierojat. Joensuun Hierojakoulu toimii läheisessä yhteistyössä Lahden Hierojakoulun kanssa. Voit lukea lisää Lahden Hierojakoulun koulutuksista täältä.

Opiskelu Joensuun Hierojakoulussa

Opiskelu koostuu teoriaopinnoista sekä koululla suoritetuista asiakashieronnoista. Teoriaopinnoissa keskitytään hierontatekniikoiden lisäksi ihmisen anatomiaan ja terveyteen liittyviin kysymyksiin. 

Koulutuksen aikana opitaan tunnistamaan ja käsittelemään hierojan kannalta tärkeimmät ihmisen lihakset. Lahden, Joensuun ja Lappeenrannan Hierojakoulujen opintosuunnitelmaan kuuluvat myös nivelten käsittely ja yleisimmät vaivat, hermoradat, mobilisoivat hierontatekniikat, triggerpisteiden käsittely, ultraääni ja laser-hoidot, sekä kylmä-lämpö -hoitotekniikat. Koulutukseen kuuluu myös yrittäjyysopinnot.

Hierojan ammatti

Hierojan työmahdollisuudet ovat monipuoliset: voit toimia esimerkiksi yrittäjänä tai työsuhteessa erilaisissa terveys- ja liikunta-alan sekä vapaa-ajan yhteisöissä. Työympäristönä voivat olla muun muassa kuntosalit, kodit tai hoitolaitokset. Suurin osa asiakkaista on aikuisia, mutta nuoria ja lapsia voi kohdata esimerkiksi tavoitteellista urheilua harrastavien joukkueiden parissa. Tällöin hieroja voi toimia lihashuoltotehtävissä.

Ihmiskeskeinen työskentely vaatii hierojalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, mutta myös itsenäisyyttä. Jatkuvasti kehittyvä terveys- ja liikunta-ala vaatii hierojalta kehittymiskykyä, mutta mahdollistaa toimimisen alan aallonharjalla.

Haluatko lisätietoa Joensuun Hierojakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Joensuun Hierojakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Joensuun Hierojakoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Joensuu
Urheiluhierojakoulutus Joensuu

Näytä kaikki

Opiskelijakokemuksia

Opiskelijakokemuksia

Opiskelijakokemuksia

Lue lisää Lahden Hierojakoulu

Lue Lahden/ Joensuun/ Lappeen Hierojakoulun opiskelijoiden kokemuksia.


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Joensuun Hierojakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Joensuun Hierojakoulu

Joensuu

 Näytä puhelinnumero
hierojakoulu.net

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 5 arviointiin

Osallistuja
(4)
Hyvä koulu oppii paljon enemmän mitä käsitys oli aluksi. Käytännön työtä sopivissa määrin.
Osallistuja
(5)
Koulutus oli tiivis ja asianmukainen. Muutamia asioita käytiin turhan nopeasti läpi, mutta sieltä ne muistista löytyy.
Osallistuja
(5)
Jake ja Petri on ❤️❤️❤️❤️❤️

Joensuun hierojakoulu Facebookissa

Joensuun hierojakoulu Facebookissa

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 5 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Joensuun Hierojakoulu täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 10–12
klo 12–14
klo 14–16
klo 16–18
Opiskelijakokemuksia
Lahden Hierojakoulu

Lue Lahden/ Joensuun/ Lappeen Hierojakoulun opiskelijoiden kokemuksia.

Lue lisää