Sivuston käyttötapa: Mobiili

Joensuun Hierojakoulu

Joensuun Hierojakoulu

Joensuun Hierojakoulu

Joensuun Hierojakoulu on syksyllä 2014 perustettu hierojien koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Joensuun Hierojakoulussa voit opiskella itsellesi hierojan ammattitutkinnon tai suorittaa hieronta-alan kursseja. Lisäksi oppilaitos tarjoaa urheiluhierojan ammattiin johtavaa koulutusta.

Hierojakoulutuksen lisäksi Joensuun Hierojakoulu tarjoaa asiakkaille opiskelijahieronta-, naprapaatin sekä fysioterapeutin palveluja. Oppilaiden lisäksi hierojina toimivat opettajat ja koulututetut hierojat. Joensuun Hierojakoulu toimii läheisessä yhteistyössä Lahden Hierojakoulun kanssa. Voit lukea lisää Lahden Hierojakoulun koulutuksista täältä.

Opiskelu Joensuun Hierojakoulussa

Hierojakoulutus Joensuun Hierojakoulussa on hyvin käytännönläheinen ja oppilaitos tarjoaa opiskelijoille työssäoppimismahdollisuuksia oppilaitoksen omalla hierontaklinikalla. Klinikalla harjoitellaan käytännössä ammattitutkinnon perusteissa vaadittavia tietoja ja taitoja. Hierojan ammattitutkinnon vaatimusten lisäksi harjoitellaan erilaisia tekniikoita, kuten esimerkiksi erikoishierontatekniikoita, triggerhoitoja ja jäsenkorjausta. Hierojan koulutuksen suoritettuaan opiskelijalla on mahdollisuus jäädä Joensuun Hierojakouluun ammatinharjoittajaksi. 

Hierojan ammatti

Hierojan työmahdollisuudet ovat monipuoliset: voit toimia esimerkiksi yrittäjänä tai työsuhteessa erilaisissa terveys- ja liikunta-alan sekä vapaa-ajan yhteisöissä. Työympäristönä voivat olla muun muassa kuntosalit, kodit tai hoitolaitokset. Suurin osa asiakkaista on aikuisia, mutta nuoria ja lapsia voi kohdata esimerkiksi tavoitteellista urheilua harrastavien joukkueiden parissa. Tällöin hieroja voi toimia lihashuoltotehtävissä.

Ihmiskeskeinen työskentely vaatii hierojalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, mutta myös itsenäisyyttä. Jatkuvasti kehittyvä terveys- ja liikunta-ala vaatii hierojalta kehittymiskykyä, mutta mahdollistaa toimimisen alan aallonharjalla.

Haluatko lisätietoa Joensuun Hierojakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Joensuun Hierojakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Joensuun Hierojakoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Hierojakoulutus Lahden ja Joensuun Hierojakouluissa

Koulutukset - Joensuun Hierojakoulu

Aikuiskoulutus ja monimuotokoulutus
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Joensuu
Hierojakoulutus työn ohessa Joensuu
Urheiluhierojakoulutus Joensuu

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Joensuun Hierojakoulu.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Joensuun Hierojakoulu yhteystiedot

Joensuun Hierojakoulu

Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.joensuunhierojakoulu.fi