🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Mäntsälä
Hinta
200 EUR
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Hinta
200 EUR
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Syvennä osaamistasi eläintenhoitajana!

Klinikkaeläinhoitamisen osaamisala antaa sinulle pätevyyden työskennellä eläinklinikoilla sekä pieneläin- tai hevossairaaloissa. Avustat eläinlääkäriä hoitotoimenpiteissä, teet yleisimpiä laboratoriotutkimuksia, otat röntgenkuvia, toimit leikkaussalissa, teet välinehuoltoon liittyviä työtehtäviä ja huolehdit eläinpotilaiden hoidosta ja hyvinvoinnista. Lisäksi toimit monipuolisissa ja vaativissa asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävissä.

Eläinhoitolan ja eläinkaupan osaamisalat antavat sinulle valmiudet toimia eläinalan yrittäjänä tai työntekijänä. Päiväsi koostuvat monipuolisesti eri työtehtävistä asiakaspalvelun, eri eläinlajien ruokinnan, hoidon sekä virikkeellistämisen parissa. Työskentelet osaamisalasta riippuen joko eläinkaupoissa, eläinhoitoloissa tai löytöeläintaloissa.

Valinnaisten tutkinnon osien opinnoilla voit profiloida osaamistasi. Eläinalan yritystoiminta (20 osp) tutkinnon osa tarjoaa sinulle valmiudet toimia alan yrittäjänä eläinlääkärin työparina. Valitessasi Eläinlajiryhmän hoito ja hyvinvoinnista huolehtiminen (20 osp) tutkinnon osan, saat valmiuksia hoitaa myös laajempaa eläinlajimäärää.

Ammattitutkinnon avulla sekä syvennät eläintenhoidon osaamistasi että saat uusimmat tiedot alan kehityksestä. Joustava opiskelupolku, pätevät opettajat ja laaja kumppanuusverkostomme takaavat laadukkaan ja ajantasaisen opetuksen. Lisäksi saat käyttöösi uusimmat ohjelmistot, kannustavan oppimisympäristön sekä mahdollisuuden yhteistyöhön alan eri yritysten kanssa.

Opintojen myötä parannat mahdollisuuksiasi työllistyä eläinklinikoille, eläinsairaaloihin sekä hevossairaaloihin. Samalla mahdollistat urasi kehittymistä klinikkaeläinhoitajana.

Keudassa pääset opiskelemaan klinikkaeläinhoitamisen, eläinkaupan ja eläinhoitolan osaamisaloja.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet jo alalla tällä hetkellä. Sinulla tulee olla käytynä eläintenhoitajan koulutus (maatalousalan perustutkinto) tai sitä vastaavat työelämässä hankitut tiedot ja taidot. Sinulla tulee siis olla kokemusta eläinten hoitamisesta ja hyvinvoinnista huolehtimisesta. Alalla toimiminen edellyttää hyvää fyysistä terveyttä. Hakeaksesi koulutukseen sinun tulee olla täysi-ikäinen. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty niin haethan Maatalousalan perustutkintoon.

Ammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta Keudan Saaren kartanolla sekä oppimista omalla klinikkaeläinhoidon työpaikalla oppisopimuksella tai koulutussopimuksella. Opintoja täydennetään verkko-opinnoilla ja etätehtävillä. Koulutuksen yhteiset aloitukset ovat tammikuussa ja elokuussa, mutta voit aloittaa muulloinkin sopimuksen mukaan.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta opiskelumaksu on 200 euroa.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Oma kannettava tietokone vaaditaan etä- ja verkko-opetuksen vuoksi. Käytännön harjoituksissa tulee olla alan ja työtehtävien mukainen suoja- ja työvaatetus. Saaren kartanon toimipisteessä on asuntola, josta voi anoa asuntolapaikkaa lähipäiville.

Koulutus on opintotukikelpoista niiden opiskelijoiden osalta, joiden opinnot henkilökohtaistetaan päätoimisiksi.

Miten haen?

Tähän tutkintoon voi hakea jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Opintojen aloitusajankohta sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Heikkilä Jenna

Päätoiminen tuntiopettaja

+358401745492

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Sundström-Varjonen Susan

Opinto-ohjaaja

+358504419930

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Mäntsälä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Mäntsälä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu