Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Klinikkaeläinhoitaja on eläinlääkärin avustaja sekä asiakaspalvelija!

Klinikkaeläinhoitajana avustat eläinlääkäriä hoitotoimenpiteissä, teet laboratoriotutkimuksia, otat röntgenkuvia, toimit apuna leikkaussalissa, teet välinehuoltoon liittyviä työtehtäviä ja huolehdit eläinpotilaiden hoidosta ja hyvinvoinnista. Lisäksi toimit monipuolisissa ja vaativissa asiakaspalvelutehtävissä sekä huolehdit vastaanottotilojen siisteydestä ja varastojen täydennyksistä.

Lähiopetuksen oppimisympäristönä toimii Keuda Saaren kartanon eläinhoitola, demoklinikka ja koirahotelli. Keudassa tarjoamme monipuolisen oppimisympäristön, jossa pääset työskentelemään moderneissa tiloissa. Korostamme työpaikalla tapahtuvaa oppimista, joten opit tekemään työtehtävät käytännössä jo opiskeluvaiheessa.

Tämän tutkinnon käytyäsi valmistut klinikkaelänhoitajaksi ja voit työskennellä eläinklinikoilla, eläinlääkäriasemilla ja eläinsairaalassa eläinlääkärin avustajana sekä asiakaspalvelussa.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet jo alalla tällä hetkellä. Sinulla tulee olla käytynä eläintenhoitajan koulutus (maatalousalan perustutkinto) tai sitä vastaavat työelämässä hankitut tiedot ja taidot. Sinulla tulee siis olla kokemusta eläinten hoitamisesta ja hyvinvoinnista huolehtimisesta. Alalla toimiminen edellyttää hyvää fyysistä terveyttä. Hakeaksesi koulutukseen sinun tulee olla täysi-ikäinen. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty niin haethan maatalousalan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta Keudan Saaren kartanolla sekä oppimista omalla klinikkaeläinhoidon työpaikalla oppisopimuksella tai koulutussopimuksella. Opintoja täydennetään verkko-opinnoilla ja etätehtävillä. Seuraava yhteinen aloitus on 23.1.2023.

Kysy lisää!

Laine Henna

Opettaja

+358 504 150 963

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Sundström-Varjonen Susan

Opinto-ohjaaja

+358 504 419 930

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu