Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Haluatko toimia koulunkäynninohjaajana eri ikäisten oppilaiden tai opiskelijoiden parissa?

Koulunkäynninohjaajana toimit ohjaajana peruskouluissa, toisella asteella, sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa, samalla edistäen yhteisöllisyyttä ja ammatillista vuorovaikutusta. Tulet tekemään tärkeää kasvatus- ja ohjaustyötä eri ikäisten oppilaiden ja opiskelijoiden parissa, ja osaat toimia myös moniammatillisessa yhteistyössä.

Koulunkäynninohjaaja hyödyntää työssään erilaisia menetelmiä, sekä tunnistaa, ennaltaehkäisee ja puuttuu kiusaamis- ja häirintätilanteisiin. Tutkinnon suorittanut osaa ohjata niin yksilöitä kuin ryhmiä, sekä ottaa huomioon myös oppijoiden yksilölliset tuen tarpeet.

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä ohjaajan tehtävissä yleisopetuksessa, erityisopetuksessa, esiopetuksessa, toisen asteen oppilaitoksessa, sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisalaan voit hakea ilman aikaisempaa alan työkokemusta tai koulutusta. Koulutuksessa osaamista hankitaan työpaikalla koulutus- tai oppisopimuksen avulla, mutta sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan työ- tai harjoittelupaikkaa vielä hakeutumisvaiheessa. Autamme tarvittaessa koulutussopimuspaikan hankkimisessa.

Tätä tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi sinun tulee esittää rikostaustaote, mikäli työskentelet koulutuksen aikana alaikäisten parissa työpaikalla, jossa vaaditaan rikostaustaotteen esittämistä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan ilta-monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on pääsääntöisesti tiistai-iltaisin klo 16.30-19.45. Seuraava toteutus alkaa 11.9.2023, mutta opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Koskinen Johanna

Opettaja

+358 504 723 929

Tuusula, Kirkkotie 31

Haatanen Paula

Opinto-Ohjaaja

+358 401 744 531

Tuusula, Kirkkotie 31

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu