🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Lähihoitajaksi verkossa (180 osp)

Keuda, Verkossa
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähihoitajaksi verkossa (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Arvokasta työtä ihmisten auttamiseksi!

Lähihoitajana teet ihmisläheistä työtä moniammatillisessa ympäristössä suunnitelmallisesti, tavoitteellisesti ja dokumentoiden. Työn ytimessä on erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen, ohjaaminen, hoitaminen ja päivittäisissä toiminnoissa auttaminen asiakkaan tai potilaan yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Osaamisalat, joissa on tarjolla verkko-opintoja:

Ikääntyneiden hoito ja kuntoutuminen Lasten ja nuorten kasvatus ja hoito Mielenterveys- ja päihdetyö Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Opiskelu edellyttää hyviä opiskelu- ja tietoteknisiä valmiuksia sekä tietokoneen käyttömahdollisuuden kameralla ja mikrofonilla. Sinulla tulee olla alan työpaikka, jossa voit hankkia osaamista koulutus- tai oppisopimuksella. Jos sinulla ei ole alan työpaikkaa, tutustuthan päivätoteutukseen.

Lähihoitajan opinnoissa ja työssä korostuvat hyvä psyykkinen tasapaino, fyysinen toimintakyky sekä yhteistyötaidot. Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Opiskelijaksi ottamisen esteistä löytyy lisätietoa täältä. Opiskelijoiden tulee esittää rikostaustaote opintojen alkaessa.

Miten ja missä voin opiskella?

Koulutus tapahtuu verkossa ja työpaikalla. Verkko-opintojen suorittaminen edellyttää, että sinulla on alan työpaikka. Osaaminen osoitetaan (näyttö) aina alan työpaikalla. Verkko-oppimisalustana on Pinja ja opetusta voi olla myös Teamsin kautta etänä. Verkko-opintoja ei ole sidottu tiettyyn Keudan toimipisteeseen. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2–3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Hakijoiden haastattelut pidetään ohjauspäivissä Keudan toimipisteissä. Hakulomakkeella voit valita, haluatko osallistua ohjauspäivään Mäntsälässä, Tuusulassa vai Nurmijärvellä.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Kari Outi

Opinto-ohjaaja

+358504344105

Tuusula, Kirkkotie 31

Toivanen Eija

Opinto-ohjaaja

+358503219155

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Lounela Eero

Opinto-ohjaaja

+358504320425

Nurmijärvi, Lopentie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähihoitajaksi verkossa (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähihoitajaksi verkossa (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu