🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Maskeeraus tuotannossa ja erikoismaskeerauksen toteuttaminen

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maskeeraus tuotannossa ja erikoismaskeerauksen toteuttaminen

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Tule syventämään maskeerauksen osaamistasi!

Maskeeraajana työskentelet teatterissa, televisiossa, erilaisissa elokuvatuotannoissa, valokuvauksissa ja muotinäytöksissä. Maskeeraajalta vaaditaan hyviä kädentaitoja, visuaalista ja taiteellista näkemystä. Maskeeraajan ammattitaitoon kuuluvat myös muodin, trendien ja niiden vaihteluiden tunteminen eri aikakausina.

Tämä koulutus sopii maskeerausosaamisen syventämiseen sinulle, joka työskentelet maskeeraajana tai teet ehostuksia/ meikkejä teatterissa, televisiossa, erilaisissa elokuvatuotannoissa, valokuvauksissa ja muotinäytöksissä. Koulutus sopii sinulle myös, jos olet hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilainen tai kiinnostunut erikoisehostamisesta ja maskeerauksesta.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Maskeerauksen toteuttaminen tuotannossa (35 osp) ja Erikoismaskeerauksen toteuttaminen (35 osp). Kaksi tutkinnon osaa Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

70 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Tuusula, Kirkkotie 31

Ajankohta

Keskimäärin koulutus kestää puoli vuotta. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Bull Minna-Maija

Opettaja

+358504150952

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maskeeraus tuotannossa ja erikoismaskeerauksen toteuttaminen, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maskeeraus tuotannossa ja erikoismaskeerauksen toteuttaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu