🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Nuoren viljelijän kurssi, EU-kurssi

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Nuoren viljelijän kurssi, EU-kurssi

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Valmiuksia ja uusia ideoita viljelijän ammattiin!

Nuoren viljelijän koulutus pyrkii ennen kaikkea antamaan valmiuksia ja uusia ideoita viljelijän ammattiin. Opit markkinoimaan ja hinnoittelemaan tuotteita ja palveluita, suunnittelemaan investointeja ja toimimaan taloudellisesti kannattavalla tavalla. Opit ymmärtämään maatalousalalla olennaisia tukijärjestelmiä. Opinnot toteutetaan verkko-opintoina aikaan ja paikkaan sitomatta. Tarjoamme myös lähiopetusta/etäopetusta, johon voit osallistua oman tarpeesi mukaan. Hankit osaamista maatilalla. Maatalousalan työtehtävissä vaaditaan hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa. Jotkin allergiat ja tuki- ja liikuntaelinsairaudet saattavat esimerkiksi olla esteenä ammatin harjoittamiselle

Tilanpidon aloitustuen hakemisen kriteerit

Jotta tilanpidon aloittaessasi voit haet aloitustukea, sinulla tulee olla riittävä osaaminen. Vähimmäisvaatimuksena on:

tarkoituksenmukainen vähintään toisen asteen luonnonvara-alan tai muu vastaava koulutus tai kolmen vuoden kokemus maataloudesta sekä yritystoiminnan harjoittamisen kannalta tarkoituksenmukainen vähintään 20 opintoviikon/30 opinto- tai osaamispisteen koulutus. Koulutukseen pitää sisältyä 10 opintoviikon/15 opinto- tai osaamispisteen verran taloudellista koulutusta. Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksen aikana suoritetaan kolme tutkinnon osaa Maatalousalan perustutkinnosta:
Maatalousyrittäminen 10 osp (opintopolku.fi)
Peltokasvien tuottaminen 30 osp (opintopolku.fi)
Luonnonvara-alan yrityksessä toimiminen 15 osp (opintopolku.fi)

Laajuus ja kesto

55 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden.

Kenelle

Tilanpidon aloittamista suunniteleville nuorille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Verkkototeutus

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on verkkototeutus. Opintoihin ei sisälly lähiopetusta. Käytössäsi ovat erilaiset verkko-oppimisympäristöt, joista löydät opiskelumateriaaleja ja tehtäviä. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta. Täydennät verkko-opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

El Haouzi Minna

Opettaja

+358504150877

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Sundström-Varjonen Susan

Opinto-ohjaaja

+358504419930

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nuoren viljelijän kurssi, EU-kurssi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nuoren viljelijän kurssi, EU-kurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu