Ammatilliset perustutkinnot

Perinne- ja korjausrakentamisen koulutus

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Perinne- ja korjausrakentamisen koulutus

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vanhoja taloja kunnioittaen – perinteitä vaalien!

Koulutuksessa hankit ammatilliset valmiudet, joiden avulla voit työllistyä perinne- ja korjausrakentamisen työtehtäviin. Opintojen aikana suoritat Rakennusalan perustutkinnon tutkinnon osia. Koulutus pitää sisällään eri työvaiheiden hallintaa sekä perehtymistä perinnerakentamisen erityisvaatimuksiin.

Koulutuksen sisältö:

Perinnerakentamisen laatu, suunnitelmat ja piirustusmerkinnät Pölynhallinta, alipaineistus, pölytön työmaa Suojaus Purkutyöt vanhat rakenteet huomioiden Sisävalmistusvaiheen työt Työturvallisuuskortti ja tulityökortti

Sinulla on lisäksi mahdollisuus suorittaa Asbestityöt (40 osp) -tutkinnon osa Talonrakennusalan ammattitutkinnosta.

Koulutuksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus suorittaa muitakin Rakennusalan perustutkinnon osia tai jatkaa suorittamaan koko perustutkintoa. Jos sinulla on tarvittava määrä osaamista sekä kokemusta, voit suorittaa Talonrakennusalan ammattitutkinnon tai tutkinnon osia.

Tutustu Rakennusalan perustutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus on tarkoitettu perinne- ja korjausrakennusalasta kiinnostuneille sekä täydennys- ja lisäkoulutukseksi rakennusalalla joitakin vuosia työtä tehneille.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää

työssäoppimista koulun omilla työmailla, jotka ovat Museoviraston valvomia kohteita lähiopetusta (alustukset, luennot, harjoitukset, oppimistehtävät) itseopiskelua verkko-opiskelua työssäoppimisjakson.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Opintojen kesto tarkentuu suunnitelman teon yhteydessä. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Savolainen Voitto

Opettaja

+358405741787

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Alaraatikka Juha

Opettaja

+358503458198

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358504344121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perinne- ja korjausrakentamisen koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perinne- ja korjausrakentamisen koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu