🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Perinne- ja korjausrakentamisen koulutus

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Perinne- ja korjausrakentamisen koulutus

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vanhoja taloja kunnioittaen – perinteitä vaalien!

Koulutuksessa hankit ammatilliset valmiudet, joiden avulla voit työllistyä perinne- ja korjausrakentamisen työtehtäviin. Koulutus pitää sisällään eri työvaiheiden hallintaa sekä perehtymistä perinnerakentamisen erityisvaatimuksiin.

Koulutus on tarkoitettu perinne- ja korjausrakennusalasta kiinnostuneille sekä täydennys- ja lisäkoulutukseksi rakennusalalla joitakin vuosia työtä tehneille. Opintojen aikana pääset työssäoppimaan koulun omille työmaille, jotka ovat Museoviraston valvomia kohteita. Lisäksi koulutukseen sisältyy lähiopetusta (alustukset, luennot, harjoitukset, oppimistehtävät), itseopiskelua, verkko-opiskelua sekä työssäoppimisjakso.

Koulutuksen sisältö:

Perinnerakentamisen laatu, suunnitelmat ja piirustusmerkinnät Pölynhallinta, alipaineistus, pölytön työmaa Suojaus Purkutyöt vanhat rakenteet huomioiden Sisävalmistusvaiheen työt Työturvallisuuskortti ja tulityökortti Asbestityöt (jos sinulla on riittävää aikaisempaa osaamista) Tutustu tutkinnon osien sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksen aikana suoritat henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Rakennusalan perustutkinnon tutkinnon osia. Jos sinulla on tarvittava määrä osaamista ja kokemusta, voit suorittaa myös Talonrakennusalan ammattitutkinnon osia.

Laajuus ja kesto

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutuksen kesto tarkentuu yksilöllisen opintosuunnitelman laatimisen yhteydessä

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille tai alalla työskenteleville.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Savolainen Voitto

Ammattimies ma

+358405741787

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Alaraatikka Juha

Opettaja

+358503458198

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-ohjaaja

+358504344121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perinne- ja korjausrakentamisen koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perinne- ja korjausrakentamisen koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu