Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
Ammatilliset perustutkinnot
Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi

Alkavat koulutukset
Järvenpää
Joustavasti

Kerava
Joustavasti

Mäntsälä
Joustavasti

Nurmijärvi
Joustavasti
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)

Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan!

Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja asiakasryhmille.

Tarjoilijana huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta ja ruuan tarjoilusta. Lisäksi hoidat buffet-tarjoilua.

Keudassa on hyvät laitteet ja uudet tilat oppimisen tueksi. Pääset jo opiskeluaikana tutustumaan alaan myös käytännössä, sillä järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia aina kahvituksista à la carte -tarjoiluihin. Joustavat opinnot mahdollistavat juuri sinun näköisesi tutkinnon – voit täydentää osaamistasi esimerkiksi elintarvikealan, liiketoiminnan tai matkailualan tutkinnoilla. Osallistumme aktiivisesti alan kilpailuihin, tapahtumiin ja esim. Gastro-messuille. Sinulla on mahdollisuus sisällyttää tutkintoosi myös ammattikorkeakoulun väyläopintoja.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta ja lähiopiskelupäivät sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti opiskelijavalinnan jälkeen.

Päiväkoulutus Järvenpäässä, Keravalla, Nurmijärvellä ja Mäntsälässä

Päiväkoulutus on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Päiväkoulutuksessakin työskentelemme joustavasti alan käytännön mukaisesti iltaisin ja joskus viikonloppuisin. Järvenpään ja Keravan toimipisteet toimivat tiiviissä yhteistyössä ja opintoja voi olla vuorotellen kummassakin opetusravintolassa.

Monimuotokoulutus Järvenpäässä ja Keravalla

Monimuotokoulutus sisältää lähi- ja etäpäiviä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Toivanen Eija

Opinto-Ohjaaja

+358 503 219 155

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Lounela Eero

Opinto-Ohjaaja

+358 504 320 425

Nurmijärvi, Lopetie 20

Pitkänen Mirja

Opinto-Ohjaaja

+358 503 507 546

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: