🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vahvista turvallisuusosaamistasi monipuolisten koulutusmahdollisuuksien avulla!

Turvallisuusalan ammattilaisena teet laaja-alaisia yksityisen turvallisuusalan tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi vartiointia, turvatarkastuksia, turvalaiteasennuksia, arvokuljetuksia, aulapalvelutehtäviä, tulityövartiointia ja järjestyksenvalvontaa. Ammattitutkinto syventää ammatillista osaamistasi ja mahdollistaa entistä monipuolisempien toimeksiantojen vastaanottamisen sekä etenemisen lähiesimiestehtäviin tai korkeakouluopintoihin.

Turvallisuusalan opinnot tarjoavat monipuolisia sisältöjä:

Turvallisuusalalla työskentelevän oikeudet ja velvollisuudet Työympäristösi palo- ja pelastusturvallisuus Alkusammutus- ja ensiaputaidot Vuorovaikutustaidot ja haastavien asiakkaiden kohtaaminen Rikosilmoitin-, kameravalvonta-, paloilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmien käyttö Toimintaympäristöösi räätälöityä turvallisuusosaamista

Keuda tarjoaa sinulle monipuolisen ja työelämälähtöisen opiskeluympäristön. Teemme monipuolista tapahtumayhteistyötä ja järjestämme erilaisia projekteja, joissa pääset tekemään käytännön töitä. Opintojen aikana tutustumme alan yrityksiin ja teemme vierailukäyntejä messuille ja tapahtumiin. Tutkinto on hyvä mahdollisuus verkostoitua tulevien työkavereidesi ja muiden alan ammattilaisten kanssa. Modernien oppimisympäristöjen ja -välineiden avulla varmistut, että osaamisesi on ajantasaista.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet jo turvallisuusalalla tai olet saanut työssäoppimispaikan opintojen ajaksi. Tätä tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Jos olet vasta suuntautumassa alalle, eikä sinulla ole alan työpaikkaa, kannattaa tutustua Turvallisuusalan perustutkintoon.

Ammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja lähiopetusta oppilaitoksessa. Koulutuksen ajaksi solmitaan koulutussopimus tai oppisopimus. Lähipäivät toteutetaan klo 8.00 – 16.00. Vuoden 2024 lähipäivien aikataulu:

28.5.2024 Pelastustoiminta 29.5.2024 Pelastustoiminta 14.8.2024 Tilannehallinta 15.8.2024 Tilannehallinta 10.10.2024 Teknisten turvallisuusjärjestelmien käyttö 24.10.2024 Teknisten turvallisuusjärjestelmien käyttö 19.12.2024 Toiminta eri vartiointimuodoissa

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Röning Tuomo

Opettaja

+358503283842

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Piippo Ulla-Riitta

Opinto-ohjaaja

+358504302753

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutustu koulutukseen ja toimintaamme

Löydät meidät myös somesta!
Tutustu Keudan turvallisuusalan opiskelijoiden ja opettajien arkeen Instagramissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu