Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp)

Turvallisuusala tarjoaa haasteita ja monipuolisia tehtäviä!

Turvallisuusalan ammattilaisena teet vaativampia yksityisen turvallisuusalan tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi vartiointia, turvatarkastuksia, turvalaiteasennuksia, arvokuljetuksia, aulapalvelutehtäviä, tulityövartiointia ja järjestyksenvalvontaa. Voit toimia vuoropäällikkönä tai -esimiehenä ja vastata esimerkiksi työvuorojen suunnittelusta sekä operatiivisesta toiminnasta.

Keudassa tehdään monipuolista tapahtumayhteistyötä ja järjestetään erilaisia projekteja, joissa pääset tekemään käytännön töitä. Opintojen aikana tutustumme alan yrityksiin ja teemme vierailukäyntejä messuille ja tapahtumiin. Tutkinto on hyvä mahdollisuus verkostoitua tulevien työkavereidesi ja muiden alan ammattilaisten kanssa.

Turvallisuusalan ammattitutkinnon suoritettuasi voit työskennellä vastuullisissa tehtävissä yksityisissä turvallisuusalan yrityksissä eri toimintaympäristöissä. Tehtävissä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä luotettavuutta ja vastuullista ajattelutapaa.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet jo turvallisuusalalla tai olet saanut työssäoppimispaikan opintojen ajaksi. Tätä tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Jos olet vasta suuntautumassa alalle, eikä sinulla ole alan työpaikkaa, kannattaa tutustua turvallisuusalan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja lähiopetusta oppilaitoksessa noin kerran kuussa. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Oksanen Jukka

Opettaja

+358 401 744 521

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Metso Veera

Opinto-ohjaaja

+358 403 525 467

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutustu koulutukseen ja toimintaamme

Käy tutustumassa toimintaamme Instagramissa [instagram.com].

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto (150 osp) täytä seuraavat tiedot: