🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ylemmät AMK-tutkinnot

Moderni johtajuus (ylempi AMK) | verkko-opinnot

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Moderni johtajuus (ylempi AMK) | verkko-opinnot

lab muistilappu ja kynä, näppäimistö

Moderni johtajuus YAMK-koulutuksen lähtökohtana on yhteiskunnan ja työelämän nopea ja laaja rakenteellinen muutos, jossa keskeistä on tiedon ja innovaatioiden luominen yhdessä monialaisesti. Koulutuksen tavoitteena on syventää, tuottaa ja jakaa uutta tietoa sekä osaamista työelämän ja organisaatioiden kehittämiseen ja uudistamiseen.

Monialainen YAMK-koulutus yhdistää liiketalouden ja hyvinvointialan ammattilaiset

YAMK-opinnoissa keskitytään organisaation menestyksekkääseen johtamiseen, tulevaisuuden strategioihin sekä henkilöstön, innovatiivisuuden ja vaikuttavien talousratkaisujen johtamiseen. Moderni johtajuus -koulutuksen opintoja suoritetaan monialaisessa opiskelijaryhmässä, jossa päästään opiskelemaan yhdessä hyvinvointialan ja liiketalouden koulutuksen opiskelijoiden kanssa. Koulutukseen sisältyy opintoja myös englanninkielisestä tarjonnasta, joiden avulla on mahdollista kasvattaa osaamista myös kansainvälisissä työympäristöissä.

Koulutuksen keskiössä on organisaatioiden ja palveluiden rakenteellinen uudistaminen ja siihen liittyvät eritasoiset muutokset. Uudistuksessa tarvitaan eri osapuolten verkostoitumista, yhteistyötä korostavaa johtamista sekä erityisesti ihmisten johtamisen ja monialaisen työskentelyn painottamista.

Osaamista organisaatioiden johtamiseen, uudistamiseen ja kehittämiseen

Modernin johtajuuden tavoitteena on koko organisaation osaamisen ja innovatiivisuuden hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla. Kehittämisen päämääränä on laadukkaiden ja vaikuttavien palveluiden tuottaminen kestävästi. Koulutuksen käyneellä on valmiudet johtaa, uudistaa ja kehittää organisaation strategiaa, toimintaa ja palveluita sekä tuotteita.

Opintojen rakenne

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä, joka jakautuu seuraavasti:

YDINOSAAMINEN 35 op

  • Monialaiset johtamisopinnot 30 op
  • Työelämän kehittämiseen tarvittava tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 25 op

Opiskelija voi valita LABin tarjonnasta omaa urapolkuaan tukevia opintoja LABin kaikista yksiköistä tai opiskelija voi kasvattaa tutkimus- ja kehittämismenetelmiin liittyvää osaamistaan, mikäli on kiinnostunut jatkamaan tohtoriopintoihin tai työskennellä TKI-hankkeissa.

OPINNÄYTETYÖ 30 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Moderni johtajuus (ylempi AMK) | verkko-opinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Moderni johtajuus (ylempi AMK) | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu