Ammatillinen koulutus

LES MILLS DANCE™

Les Mills, paikassa Helsinki
Pituus
2 tuntia
Opiskelukieli
suomi
Pituus
2 tuntia
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

LES MILLS DANCE™

Kouluttaudu LES MILLS DANCE -ohjaajaksi
Haaveiletko kouluttautumisesta tanssiohjaajaksi?
LES MILLS DANCE™ tarjoaa siihen huipun mahdollisuuden. Tämä 45 minuutin korkean intensiteetin tanssitunti yhdistää nykyaikaisen musiikin ja coolit tanssiliikkeet.

Kymmenen valmiiksi koreografoidun kappaleen avulla saat mahdollisuuden ohjata ja innostaa osallistujat läpi ainutlaatuisen tanssikokemuksen. Koe tanssin ilo yhdessä muiden kanssa ja ota ensimmäiset askeleet kohti tanssiohjaajan uraa LES MILLS DANCE™:n avulla!

Kouluttautuminen LES MILLS DANCE™ -ohjaajaksi on todella hauskaa ja aikaisempi kokemus tanssitunneista on iso plussa!

Koulutuksen sisältö
Koulutuksemme on sekoitus mielenkiintoista teoriaa, sekä hauskoja käytännön harjoitteita. Voit valita haluatko osallistua live-vai online-koulutukseen. Interaktiivisten teoriaosuuksien ja eri harjoitteiden avulla et opi pelkästään teoreettisia työkaluja, vaan opit myös käytännössä kehittämään tekniikkaasi, sekä ohjaustaitojasi.

Annamme sinulle palautetta, kuin olisit supertähti! Sinun lava ja sinun show. Autamme sinua kehittymään parhaaksi mahdolliseksi tanssiohjaajaksi. Koulutuksen päätyttyä, sinulta löytyy paljon itsevarmuutta ja taitoa omien tuntien ohjaamiseen! 

Lisensioitu Les Mills -ohjaaja
Kahden kuukauden kuluttua koulutuksen päättymisestä, sinun on aika näyttää meille taitosi. Kuvaa tuntisi ja lähetä lisenssivideosi meille arvioitavaksi. Saatuasi videosta hyväksytyn, voit hypätä takaisin lavalle virallisesti lisensioituna Les Mills -ohjaajana!

Se ei ole vain lisenssi, se avaa ovet työnhakuun yli 100 maassa ja yli 20 000 kuntokeskuksessa ympäri maailmaa. Lisenssisi on kuin kansainvälinen VIP-passi Les Millsin maailmaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LES MILLS DANCE™, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Toivotamme kaikki tervetulleeksi!
Les Mills -peruskoulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pohjakoulutusta. Haluamme luoda oppimisympäristön, jossa kaikki voivat kukoistaa ja kehittyä! Mutta koulutus on fyysisesti haastava, joten olisi hyvä, että koet suoriutuvasi tunneista hyvin ja sinulla on aikaisempaa kokemusta tämän lajin tapaisista tunneista. 

Tutkinto / todistus

Koulutuksen jälkeen saat kansainvälisen ohajajalisenssin. Lisensioituna Les Mills -ohjaajana voit hakea töitä yli 20 000 eri kuntokeskukseen, yli 100 maassa.

Kustannukset

25% opiskelija-alennus koodilla STUDENT25: 372 EUR (sis. 24% Alv)
Norm. hinta: 496 EUR (sis. 24% Alv)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LES MILLS DANCE™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Tervetuloa Les Millsille! Tarjoa muille elämää mullistavia treenikokemuksia kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi! Saat mahdollisuuden hakea työpaikkaa yli 20 000 keskuksesta yli 100 maassa. Les Millsin pitkälle kehitetyt ja valmiiksi koreografioidut ryhmäliikuntatunnit tarjoavat turvallisen, tehokkaan ja hauskan treenin, jotka pohjautuvat viimeisimpiin tieteellisiin...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu