Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatillisen tutkinnon osat

Kahvilapalvelut 10 osp

OSAO, paikassa Kempele (+1 sijaintia)
Pituus
2 kuukautta
Pituus
2 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kahvilapalvelut 10 osp

Kahvilapalvelut -tutkinnon osa on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Haluat toimia asiakaspalvelussa, täydentää aiempaa koulutusta tai harkitset kouluttautumista ravintola- ja catering-alalle.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

  • työtehtävät kahvilassa työyhteisön jäsenenä
  • asiakaspalvelu
  • kahvilatuotteiden myynti ja tarjoilu
  • kassatyöskentely

Tutkinnon osa opiskellaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Teoriaopinnot toteutetaan verkko-opintoina työpaikalla tapahtuvan oppimisen rinnalla. Opiskelijalla on mahdollisuus tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa. Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden kahvilaympäristössä ja arvioidaan asteikolla K5 – T1.

Kahvilapalvelut –tutkinnon osa antaa valmiudet

  • valmistautua asiakaspalvelutilanteisiin
  • palvella asiakkaita, myydä ja tarjoilla kahvilan ruoka- ja juomatuotteita
  • rekisteröidä myyntiä ja laskuttaa asiakkaita
  • hyödyntää alakohtaista kielitaitoa asiakaspalvelussa
  • tehdä työvuoron tilityksen ja valmistella seuraavaa työvuoroa
  • arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ja antaa mahdollisuus suorittaa ravintola- ja catering-alan valinnainen tutkinnon osa, sekä innostaa hakeutumaan alan tutkintoon johtavaan koulutukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kahvilapalvelut 10 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu työnhakijoille, oman osaamisen täydentäjille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaville, VALMA-opiskelijoille sekä lukiolaisille.

Työvoimakoulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneet ravintola- ja catering-alalasta ja joilla on soveltuvuus asiakaspalveluun ja riittävät valmiudet verkko-opiskelutehtävien opiskeluun työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana.

Koulutukseen on jatkuva haku.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnossa kielitaitosuositus on A2.2.

Tutkinto / todistus

Kahvilapalvelut 10 osp

Kustannukset

Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on tällä hetkellä 6 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu