Ammatillisen tutkinnon osat

Stailaaminen ja visualisointi 45 osp

OSAO, paikassa Haukipudas
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Stailaaminen ja visualisointi 45 osp

Tekstiili- ja muotialan ammattilainen, vahvista osaamistasi suorittamalla stailaaminen ja visualisointi -tutkinnon osa.

Kohderyhmä:

Koulutus on suunnattu tekstiili- ja muotialan perustutkinnon tai vastaavat opinnot suorittaneille, joilla on myös alan työkokemusta ja jotka haluavat laajentaa omaa osaamistaan stailauksen ja visualisoinnin saralla. Koulutukseen osallistuminen edellyttää työpaikkaa tai työssäoppimispaikkaa alalta.

Koulutuksen toteutus:

Koulutuksessa on lähiopetusta 2-3pv/kk. Lisäksi itsenäistä opiskelua. Koulutuksen pääpaino on työssäoppimisessa.

Ajankohta:

Koulutus järjestetään 16.11.2023 – 31.5.2024. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Koulutuspaikka:

Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Stailaaminen ja visualisointi 45 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kielitaitosuositus tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnossa on B1.2.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu