🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatillisen tutkinnon osat

Stailaus, sisustaminen ja sisustussuunnittelu (Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon osa Stailaaminen ja visualisointi)

Suomen Yrittäjäopisto, paikassa Tampere (+1 sijaintia)
Pituus
1,5 vuotta
Hinta
200 EUR
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1,5 vuotta
Hinta
200 EUR
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Stailaus, sisustaminen ja sisustussuunnittelu (Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon osa Stailaaminen ja visualisointi)

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | sisustustekstiilien valmistaja/stailaaja

Oletko kiinnostunut kodin tilojen stailauksesta? Onko sinulla visuaalista silmää ja haluat oppia perustaidot sisustussuunnittelusta?

Stailauksen, sisustamisen ja sisustussuunnittelun opinnoista saat monipuoliset taidot kodin stailaamiseen. Opit ottamaan huomioon tilan muun sisustuksen ja hankit perustiedot sisustussuunnittelusta.

Voit opiskella verkko-opintoina tutkinnon osan Stailaaminen ja visualisointi.

Monipuoliset taidot visuaalisuutesi toteuttamiseen

Stailauksen, sisustamisen ja sisustussuunnittelun opinnot antavat sinulle monipuoliset taidot kodin stailaamiseen ja tilan muun sisustuksen huomioimiseen. Opinnoista saat perustiedot sisustussuunnittelusta.

Suorita kokonaan joustavina verkko-opintoina tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnosta tutkinnon osa Stailaaminen ja visualisointi.

Kenelle sopii

Verkko-opinnot voit suorittaa myös työn ohessa.

Halutessasi voit jatkaa koko tutkintoa opiskelemaan myöhemmin, jolloin jo suorittamasi tutkinnon osa hyväksytään osana opintojasi.

Tutustu tarkemmin tutkinnon osan perusteisiin ePerusteet-nettisivulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Stailaus, sisustaminen ja sisustussuunnittelu (Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon osa Stailaaminen ja visualisointi), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Sinulta ei vaadita aikaisempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Opit kaikki olennaiset taidot koulutuksen aikana. Sisustustekstiilien valmistajan/stailaajan koulutukseen hakeutumiseen riittää, että sinulla on perusompelutaidot ja kiinnostus sisustamiseen. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa, mutta jos olet työnhakijana, koulutuksen laajuus ei vaikuta etuuksiin.

Koulutukseen haetaan Suomen Yrittäjäopiston sivuilla.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa

Kustannukset

Stailaaminen ja visualisointi -tutkinnon osan omavastuuosuus yksityishenkilöille on 200€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Stailaus, sisustaminen ja sisustussuunnittelu (Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon osa Stailaaminen ja visualisointi)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin...

Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu