🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Talotekniikan ammattitutkinto | putkiasennuksen osaamisala

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
1,5 vuotta
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
1,5 vuotta
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talotekniikan ammattitutkinto | putkiasennuksen osaamisala

Onko sinulla osaamista ja kokemusta putkiasennuksista? Päivitä nykyistä osaamistasi ja suorita talotekniikan ammattitutkinnon putkiasennuksen osaamisala.

Ammatti ja opinnot

Talotekniikan ammattitutkinnon suorittanut putkiasentaja (AT) kykenee hoitamaan LVI-järjestelmiin liittyvät putkisto- ja laitteistoasennukset rakennustyömaalla tai vaihtoehtoisesti hoitamaan LVI-järjestelmien toimintaan liittyvät vianetsintä-, huolto- ja korjaustoimenpiteet. Hän pystyy itsenäisesti toteuttamaan putkiasennustyön siihen liittyvien aikataulu- ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Putkiasentaja (AT) toimii joko rakennustyömaalla LVI-järjestelmien asennustyöhön liittyvissä tehtävissä ja vastaa itsenäisesti asennustyön toteuttamisesta tai vaihtoehtoisesti työskentelee LVI-järjestelmien kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä.

Opiskelun toteutusmuoto

Opiskelu tapahtuu lähiopetuksena ja työpaikalla järjestettävän harjoittelun kautta. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS),  jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluajan.

Oppisopimus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Tutkinnon sisältö ja laajuus

 Koulutus on 150 osp laajuinen.

Pakolliset tutkinnonosat 100osp

  • Lämmitysjärjestelmien asentaminen 50 osp
  • Vesi- ja viemäri järjestelmien asentaminen 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat: 50 OSP

  • Verkostojen tasapainotus ja vesimäärien mittaus 25 osp
  • LV- järjestelmien korjaaminen ja huoltaminen 25 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto | putkiasennuksen osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilölle, jolla on talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja tai on toiminut useita vuosia talotekniikan alalla putkiasentajana ja henkilöltä puuttuu talotekniikan ammattitutkinto.

Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Talotekniikan ammattitutkinnossa kielitaitosuositus on  B1.2.

Tutkinto / todistus

Talotekniikan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu