Sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja

Liha-alan osaamisalalta valmistuu lihatuotteiden valmistajia, jotka voivat työskennellä lihavalmisteiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä pienyrityksissä tai suurteollisuudessa. Koulutus painottuu lihavalmisteiden valmistukseen, lihan ja kalan käsittelyyn ja jalostukseen.

Lihatuotteiden valmistaja työelämässä

Lihatuotteiden valmistajalla on vakaa raaka-ainetuntemus, jota hän osaa hyödyntää neuvoen monipuolisesti asiakkaita. Tutkinnon suorittanut lihatuotteiden valmistaja tuntee uusimmat laitteet ja menetelmät sekä osaa auttaa asiakkaita löytämään terveellisiä ja vaivattomia makuelämyksiä. Lihatuotteiden valmistaja voi työskennellä valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä liha-alan yrityksissä sekä elintarvikekauppojen lihaosastoilla.

Opiskelu

Oulun seudun ammattiopiston elintarvikealan perustutkinto koostuu sekä pakollisista että valinnaisista tutkinnon osista. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu elintarviketuotannossa toimimisen, elintarvikeprosessien ohjauksen ja käynnissäpidon sekä elintarvikkeiden valmistuksen opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto


Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.