Elintarvikealan perustutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Elintarvikealan perustutkinto (180 osp)

Elintarvikealalta herkut jokaiseen pöytään!

Leipuri-kondiittorina valmistat kahvi- ja ruokaleipiä, leipomoeineksiä tai konditoriatuotteita sekä käsityövaltaisessa että automatisoidussa tuotannossa. Pienemmissä leipomoissa teet kädentaitoja, luovuutta ja monipuolista osaamista vaativia töitä. Teollisuusleipomossa leipurin työhön kuuluu valmistusprosessin eri työvaiheita tuotteiden valmistuksesta pakkaamiseen.

Elintarvikkeiden valmistajana käsittelet ja valmistat raaka-aineista valmiita tuotteita. Pakkaat ja varastoit elintarvikkeita sekä toimit myynti- ja tuotekehitystehtävissä. Työ voi tapahtua joko tehdasympäristössä tai pienemmässä yrityksessä, jolloin tehtävänkuva voi vaihdella. Työ on vastuullista ja edellyttää elintarvikelakien ja säädösten noudattamista sekä työhön liittyvien prosessien ymmärrystä.

Lihatuotteiden valmistajana käsittelet, valmistat ja pakkaat erilaisia lihavalmisteita. Työssä käytät eri prosessinvaiheisiin kuuluvia koneita ja laitteita. Ammattilaisena hallitset tuotantoeläinten anatomian ja lihanleikkaamisen taidon. Työ on vastuullista ja edellyttää elintarvikelakien ja säädösten noudattamista.

Keudassa tarjoamme sinulle kannustavan oppimisympäristön loistavalla sijainnilla. Alan monipuoliset työpaikat ovat myös tärkeitä oppimisympäristöjä, joten opiskelu tapahtuu aidoissa tuotantotiloissa. Opintojen aikana sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä kansainväliselle työelämäjaksolle. Voit osallistua myös alan yritysvierailuihin, messuihin, Keudan kahvilatoimintaan, tuotteiden valmistukseen, asiakastapahtumiin ja myymälätyöskentelyyn. Toimipisteen yhteydessä on myös opiskelija-asuntola.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1,5 – 3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Päivä-monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja päiväsaikaan tapahtuvaa lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopintoja on opintojen alussa noin kolmen kuukauden ajan 4 – 5 päivänä viikossa, myöhemmin henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti työelämässä ja/tai oppilaitoksessa. Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Päiväkoulutus

Lähiopetus pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Elintarvikealan perustutkinto (180 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: