🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus

paikassa Vantaa
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus – RSKK

RSKK on Rikosseuraamuslaitoksen valtakunnallinen oppilaitos, joka antaa rikosseuraamusalan tutkintokoulutusta sekä ammattitaitoa ylläpitävää, täydentävää ja lisäävää koulutusta. Rikosseuraamuslaitos sitoutuu toiminnassaan suomalaisessa yhteiskunnassa tärkeinä pidettyihin arvoihin: ihmisarvon kunnioittamiseen ja oikeudenmukaisuuteen. Työtä ohjaa käsitys yksilön mahdollisuudesta muuttua ja kasvaa.

Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen järjestämä tutkintokoulutus kouluttaa rikosseuraamusalan valvonnan ja ohjauksen tehtäviin, eli vankilan vartijaksi. Perusopintovaiheen jälkeen voi hakea erillishaussa Laurea-ammattikorkeakouluun. Laurea-ammattikorkeakoulun rikosseuraamusalan sosionomitutkinto kouluttaa rikosseuraamusalan ohjaus-, esimies- ja asiantuntijatehtäviin.

RSKK toteuttaa rikosseuraamusalan ylintä ammatillista koulutusta yhteistyössä oppi- ja tutkimuslaitosten kanssa. Lisäksi se osallistuu aktiivisesti alan työelämän kehittämiseen ja uusintarikollisuutta vähentävien ohjelmien kouluttamiseen, kehittämiseen ja arviointiin. Koulutuskeskus toimii myös alansa pohjoismaisena tietokeskuksena ja osallistuu suunnitelmallisesti ja aktiivisesti rikosseuraamusalan koulutusta koskevaan kansainväliseen yhteistyöhön.

Haluatko lisätietoa Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää RSKK:lle yhteydenottopyyntö, ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Rikosseuraamusalan koulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus

Vernissakatu 2
01301 Vantaa

Puh: 029 566 5000
www.rskk.fi

Sponsoroitu