Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Ammatti-instituutti Iisakki – Hämeenkyrön toimipiste


Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Ammatti-instituutti Iisakin koulutusaloina ovat tekniikan alat, luonnontieteistä luonto-ja ympäristöalan pt, luonnonvara, maa-ja metsätalousala, palvelualoista kokin tutkinto sekä terveys-ja hyvinvointialoista lähihoitajan tutkinto. Ammatti-instituutti Iisakki toimii kolmessa eri toimipisteessä, jotka ovat Hämeenkyrö, Parkano ja Osara.

Hämeenkyrön toimipisteessä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon, perustutkinnon yhdessä ylioppilastutkinnon kanssa tai VALMA-koulutuksen.

Asuminen koulun oppilasasuntolassa

Jos kotisi on kauempana, voit asua opintojen ajan Iisakin oppilasasuntolassa. Asuntolapaikan saavat ensisijaisesti ne oppilaat, joiden on mahdotonta tai kohtuutonta päivittäin käydä kotoaan oppilaitoksessa. Asuminen asuntolassa on maksutonta.

Asuntolassa on yhteiskeittiö. Asunnoissa on pääasiassa kolme huonetta. Jokaiseen huoneeseen sijoitetaan kaksi opiskelijaa. Huoneissa on sänky patjoineen, kirjoituspöytä, tuoli ja vaatekaappi. Asuntoloissa on vaatteiden pesumahdollisuus sekä saunomismahdollisuus.

Haluatko lisätietoa Hämeenkyrön toimipisteen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Hämeenkyrön toimipisteen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Hämeenkyrön toimipisteelle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Videoesittely

Metalliteollisuudessa on monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä sekä tuotekehityksen että tuotannon puolella. FennoSteel Oy Parkanossa on Pohjoismaiden ainoa pakoputkitehdas.

Koulutukset - Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste yhteystiedot

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Taitokuja 3, PL 23
39101 Hämeenkyrö

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste täytä seuraavat tiedot: