🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus

Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus

Kädentaitojen ohjauksen artesaani suunnittelee ja toteuttaa erilaisia lyhytkursseja sekä toimii niiden ohjaajana. Koulutuksessa opit eri materiaalien ja tekniikoiden käyttämistä. Kädentaitojen opettaminen ja ohjaaminen edellyttävät ohjaajalta teknisen osaamisen lisäksi hyviä ohjaustaitoja.

Kädentaidonohjaaja työelämässä

Kädentaitojen ohjaajia työllistyy lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastustoiminnan ohjaajiksi muun muassa kouluissa, kurssikeskuksissa, opistoissa, erilaisissa työpajoissa, palvelukeskuksissa sekä hyvinvointialalla ja kuntouttavassa työtoiminnassa tai toimii yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, hakeudut koulutukseen toisen asteen yhteishaussa (www.opintopolku.fi). Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto tai haluat muuten täydentää osaamistasi, voit hakea jatkuvassa haussa (haku suoraan oppilaitokseen Sasky.fi/koulutukset).

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, kädentaitojen ohjauksen artesaani

Kustannukset

Oppivelvollisuuslain 4 §:ssä tarkoitettu koulutus on opiskelijalle maksutonta sen kalenterivuoden loppuun, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai kunnes hän on suorittanut perustutkinnon loppuun.

Jatkuvan haun kautta hakeutuville opiskelijoille kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista tai muusta opiskelumateriaalista sekä mahdollisista opintokäynneistä. Opetus on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman aterian.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Tyrvään käsi-ja taideteollisuusoppilaitos
Sastamalankatu 2
38210 Sastamala

Inspiroiva luovien alojen oppilaitos

» Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos somessa Inspiroiva luovien alojen oppilaitos Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sijaitsee Sastamalan keskustassa ja on osa Sasky koulutuskuntayhtymää. Opinnot sopivat kädentaidoista kiinnostuneelle opiskelijalle, joka haluaa kehittää omia taitojaan ja valmistua taideteollisuusalan ammattilaiseksi, artesaaniksi. Voit valita jalometallialan, kaiverrusalan,...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Tyrvään käsi-ja taideteollisuusoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu