Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos
Yhteenveto
11.8.2021 – 31.5.2023
Opintotukikelpoinen
11.8.2021
Viimeinen hakuaika: 18.2.2021 – 31.12.2021
   
Lähiopetus
Sastamala
Ammatilliset perustutkinnot
Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus

Kädentaitojen ohjauksen artesaani suunnittelee ja toteuttaa erilaisia lyhytkursseja sekä toimii niiden ohjaajana. Kädentaitojen opettaminen ja ohjaaminen edellyttävät ohjaajalta teknisen osaamisen lisäksi hyviä ohjaustaitoja. Hyvät ohjaustaidot ovat tarpeen monella alalla ja monissa työtehtävissä.

Kädentaitojen ohjaajia tarvitaan lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastustoiminnan ohjaajina muun muassa kouluissa, kurssikeskuksissa, opistoissa, erilaisissa työpajoissa, palvelukeskuksissa sekä hyvinvointialalla ja kuntouttavassa työtoiminnassa.

Koulutus soveltuu opetus- ja ohjaustehtävissä toimiville kuten harrastustoiminnan, yhdistysten ja kansalaisopistojen ohjaajille sekä alan pienyrittäjille, jotka haluavat kehittää toimintaansa. Koulutuksesta on hyötyä kädentaitoja jo opiskelleille, joilla on halu tehdä luovaa työtä, nähdä kättensä jäljet ja jakaa osaamistaan opetus- ja ohjaustyössä toimien. Koulutus soveltuu myös alan jatko-opintoja suunnitteleville sekä ohjaustehtävistä kiinnostuneille, joilla on jo kädentaitoja esimerkiksi harrastusten kautta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana saat valmiudet ohjata lasten, nuorten ja aikuisten harrastustoimintoja mm. kouluissa, leiri- ja kurssikeskuksissa, opistoissa ja nuorisotaloissa sekä palvelukeskuksissa. Tavoitteena voi olla myös oman ohjaustyön, työpaikan ohjaustoiminnan tai yritystoiminnan kehittäminen.

Eri materiaalien ja tekniikoiden taitaminen luo mahdollisuuden niiden innovatiiviseen yhdistämiseen sekä antaa monipuoliset valmiudet toimia alalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kädentaitojen ohjaajan koulutus on suunniteltu ohjaajan työstä kiinnostuneille aikuisille (vähintään 18 vuoden ikä), jotka tarvitsevat nykyisessä tai tulevassa työssään ohjaustaitoja.

Koulutukseen voi hakeutua jatkuvan haun kautta kaikki alasta kiinnostuneet. Pohjakoulutusvaatimuksena on ylioppilas- tai ammatillinen tutkinto.

Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, kädentaitojen ohjauksen artesaani

Jatko-opinnot

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan.

Kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvaatteista, -jalkineista ja -välineistä, oppikirjoista ja muusta opiskelumateriaalista, itselle tulevien tuotteiden materiaalien hankinnasta ja opintokäynneistä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sijaitsee Sastamalan keskustan välittömässä läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Valvotussa ja maksuttomassa opiskelija-asuntolassa on mahdollista asua koulupäivinä opiskelun ensimmäisenä vuotena. Asuntola sekä opiskelijaruokala löytyvät ammattikoulun tiloista ja opintojen lisäksi järjestetään yhteistä vapaa-ajan toimintaa.  Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos...


Lue lisää oppilaitoksesta Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Sastamalankatu 2
38210 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvoinnit
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | kädentaitojen ohjaus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: