Ammatilliset perustutkinnot

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | asiakaspalvelun osaamisala | tarjoilija

Sasky Vammalan ammattikoulu, paikassa Sastamala
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | asiakaspalvelun osaamisala | tarjoilija

tarjoilija

Asiakaspalvelun osaamisalan opinnot suorittanut tarjoilija tuntee ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa tuottaa onnistuneen asiakaskokemuksen. Tarjoilija toimii ravintolan tarjoilu-, myynti-, kassa- ja muissa asiakaspalvelun tehtävissä.

Hänellä on hyvät yhteistyö-, myynti- ja vuorovaikutustaidot. Alalla vaaditaan joustavuutta, sosiaalisuutta, organisointikykyä, tilannetajua, asiakaspalveluhenkisyyttä, kielitaitoa ja fyysistä kuntoa.

Tarjoilija työelämässä

Tarjoilijoita työskentelee muun muassa erilaisissa ruoka- ja juomaravintoloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, liikennevälineissä, pikaruokapaikoissa ja julkisen sektorin toimipaikoissa. Valmistuttuaan tarjoilijalla on laajasti osaamista asiakaspalvelusta, erilaisten palveluiden myynnistä, monipuolinen kielitaito, taito toimia digitaalisessa ympäristössä ja verkostoitua ammatillisesti. Usein työtehtäviin kuuluu vitriinituotteiden valmistusta. Työ on usein vuorotyötä ja painottuu ilta- ja viikonloppuaikaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | asiakaspalvelun osaamisala | tarjoilija, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, hakeudut koulutukseen toisen asteen yhteishaussa (www.opintopolku.fi). Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto tai haluat muuten täydentää osaamistasi, voit hakea jatkuvassa haussa (haku suoraan oppilaitokseen Sasky.fi/koulutukset).

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija

Kustannukset

Oppivelvollisuuslain 4 §:ssä tarkoitettu koulutus on opiskelijalle maksutonta sen kalenterivuoden loppuun, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai kunnes hän on suorittanut perustutkinnon loppuun.

Jatkuvan haun kautta hakeutuville opiskelijoille kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista tai muusta opiskelumateriaalista sekä mahdollisista opintokäynneistä. Opetus on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman aterian.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | asiakaspalvelun osaamisala | tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Vammalan ammattikoulu
Ratakatu 36
38210 Sastamala

Sasky Vammalan ammattikoulu

» Sasky Vammalan ammattikoulu somessa Vammalan ammattikoulussa  Sasky koulutuskuntayhtymässä voit opiskella itsellesi ammatin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikenteessä. Sasky Vammalan ammattikoulu tarjoaa myös VALMA-koulutusta eli ammatilliseen...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Vammalan ammattikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu