AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri | konetekniikka| monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri | konetekniikka| monimuotototeutus

Konetekniikan insinööri on tekijä, tuottaja ja suunnittelija, jolla on vahva tekniikkaosaaminen. Insinööri suunnittelee ja rakentaa tuotteita kotimaisille markkinoille ja vientiin. SeAMKista valmistuvilla autoinsinööreillä, työkoneinsinööreillä sekä kone- ja tuotantotekniikan insinööreillä on kaikki valmiudet siirtyä sulavasti työelämän haasteisiin. Opiskelijoilla on käytössään modernit teollisen mittakaavan huippulaboratoriot.

Opinnot sisältävät teoriaopintojen ohella runsaasti käytännönläheistä opiskelua. Palkittu Projektipaja-oppimismalli tuo opiskelijoiden ratkaistaviksi yritysten antamia tehtäviä jo ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien. Opintojen myöhäisemmässä vaiheessa työharjoittelussa ja projektiopinnoissa saadaan käytännön kokemus niin työntekijätasolta kuin myös insinöörin tehtävistä.

Lähiopetus lukukauden joka viikon torstai- ja perjantai-iltaisin. Lukuvuoden aikana myös parina lauantaina voi olla lähiopetusta. Mahdollisesta lauantaiopetuksesta ilmoitetaan erikseen hyvissä ajoin ennen opetusta.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu