Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Insinööri | konetekniikka | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri | konetekniikka | päivätoteutus

Konetekniikan koulutus, päivätoteutus

Konetekniikan koulutusohjelmasta valmistuttuasi sinulla on pääsy monipuolisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin kehittämään ja valmistamaan huipputuotteita sekä mahdollisuus työskennellä kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla.

Konetekniikan insinööri on tekijä, tuottaja ja suunnittelija suomalaiselle tekniikkaosaamiselle. Insinööri saa tuotteet kotimaisille markkinoille ja vientiin. SeAMKista valmistuvat auto- ja työkoneinsinöörit tai kone- ja tuotantotekniikan insinöörit omaavat kaikki valmiudet siirtyä sulavasti työelämän haasteisiin.

Konetekniikassa voit suuntautua auto- ja työkonetekniikkaan tai kone- ja tuotantotekniikkaan.

Opintojen sisältö

Kaikille yhteiset opinnot

Konetekniikan perusopinnot sisältävät kaikille yhteiset matematiikan, mekaniikan, fysiikan, kemian sekä kielten ja viestinnän opinnot. Tekemäsi suuntautumisvalinnan myötä suoritat ammattiopintoja ja näiden kautta erikoistut oman alasi insinööriksi.

Aineopinnot konetekniikassa ovat tuotantopainotteisia. Pääset opinnoissasi suorittamaan projektiopintoina yritysten antamia toimeksiantoja, joissa selvität oikeita työelämään pohjautuvia ongelmia ja tehtäviä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus lähteä työharjoitteluun tai opiskelemaan ulkomaille.

Auto- ja työkonetekniikan opinnot

SeAMKin auto- ja työkonetekniikan insinöörikoulutuksen kulmakiviä ovat modernit tilat ja laaja opetustarjonta. Auto- ja työkonetekniikan ammattiopinnoissa saat kosketuksen auton liikemekaniikkaan ja rakenteisiin, autoelektroniikan testaukseen ja menetelmiin. Autojen ja työkoneiden parissa pääset  analysoimaan uusien teknologioiden avulla, miten asiat ratkaistaan hienossa autotekniikan laboratoriossa.

Opinnoissaan käsitellään mm. dynamiikkaa, statiikkaa ja materiaali- ja lujuusoppia. Lisäksi tutustutaan tekniseen piirustukseen ja CADin käyttöön, joiden myötä sinusta tulee asiantunteva autoinsinööri.

Yrittäjähenkisyyttä voi aistia yritystoiminnan opinnoissa, joissa omasta auto- tai työkonealan yrityksestä unelmoivat saavat tietoa yrityksen perustamisesta.

Kone- ja tuotantotekniikan opinnot

SeAMKilla on käytössään huippuluokan koneilla ja laitteilla varustettu laboratorio, joka on käytettävissäsi käytännön harjoituksia varten. Laadukas opetus yhdistettynä moderneihin tiloihin tarjoavat inspiroivan ympäristön tutustua tuotantojärjestelmien ohjaukseen, valmistusmenetelmiin sekä robotiikkaan.

Ammattiopinnoissa perehdytään mm. tuotantotekniikkaan, koneensuunnitteluun, materiaalitekniikkaan ja yritystoimintaan. Syventäviä opintokokonaisuuksia voit suorittaa mm. automaatiojärjestelmistä, materiaalien suunnittelusta ja teknisestä mekaniikasta.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kone- ja tuotantotekniikkaa myös monimuotokoulutuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Insinööri | konetekniikka | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri | konetekniikka | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2020 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Insinööri | konetekniikka | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri | konetekniikka | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: