AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri | konetekniikka | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Insinööri | konetekniikka | päivätoteutus

Konetekniikan insinööri on tekijä, tuottaja ja suunnittelija, jolla on vahva tekniikkaosaaminen. Insinööri suunnittelee ja rakentaa tuotteita kotimaisille markkinoille ja vientiin. SeAMKista valmistuvilla autoinsinööreillä, työkoneinsinööreillä sekä kone- ja tuotantotekniikan insinööreillä on kaikki valmiudet siirtyä sulavasti työelämän haasteisiin. Opiskelijoilla on käytössään modernit teollisen mittakaavan huippulaboratoriot.

Päivätoteutuksena järjestettävässä koulutuksessa on mahdollista suuntautua auto- ja työkonetekniikkaan tai kone- ja tuotantotekniikkaan.

Auto- ja työkonetekniikan suuntautumisessa koulutetaan autoinsinöörejä, jotka hallitsevat koneenrakentajan perustaitojen lisäksi auto- ja työkonealan erikoistaitoja ja osaamista. Kone- ja tuotantotekniikan opinnoissa perehdytään mm. tuotantotekniikkaan, koneensuunnitteluun ja yritystoimintaan.

Opinnot sisältävät teoriaopintojen ohella runsaasti käytännönläheistä opiskelua. Palkittu Projektipaja-oppimismalli tuo opiskelijoiden ratkaistaviksi yritysten antamia tehtäviä jo ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien. Opintojen myöhäisemmässä vaiheessa työharjoittelussa ja projektiopinnoissa saadaan käytännön kokemus niin työntekijätasolta kuin myös insinöörin tehtävistä.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu