Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Restonomi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot
Restonomi

Restonomi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK

SeAMKin Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen -koulutus tukee monipuolisesti johtamis- ja kehittämistehtävissä tarvittavaa osaamista. Lisäät osaamistasi ruokapalveluyrityksen toimintaympäristöstä, johtamisesta ja ravitsemuksesta. Vahvistat asiantuntemustasi ruokaketjun toimijana: alan asiantuntija- ja johtotehtävissä, yrityksen vastuutehtävissä ja itsenäisenä yrittäjänä. Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden virkaan, joka edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa.

Koulutuksen sisältö

Restonomi (ylempi AMK) -opinnoissa perehdytään tutkimus- ja kehittämismenetelmiin, ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin, ravitsemukseen, ruokatuotantoprosessin kehittämiseen, johtamiseen ja markkinointiin.  Koulutuksen aikana saat monialaisen näkemyksen ruokaketjusta. Osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä, joissa on sekä agrologi-, insinööri- että restonomitaustaisia opiskelijoita.

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä. Opinnäytetyön laajuus tästä on 30 op. Opinnäytetyö liittyy työelämän kehittämiseen ja voit kohdentaa sen haluamallesi alueelle. Opinnäytetyön rooli on ylemmässä amk-tutkinnossa keskeinen ja sen tekeminen tai sitä tukevat opinnot aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa. Valinnaisissa opinnoissa voit syventää osaamistasi tarjolla olevista aiheista.

Opinnoissa perehdytään muun muassa seuraaviin aiheisiin:

  • tutkimus- ja kehittämismenetelmiin
  • ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin
  • ravitsemukseen
  • ruokatuotantoprosessin kehittämiseen
  • strategiseen johtamiseen
  • esimiestyöhön
  • viestintään ja markkinointiin

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään SeAMKissa monimuotototeutuksena, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Pääasiassa opiskelijamme ovat valmistuneet 2 – 3 vuodessa.

Lähiopetus järjestetään Seinäjoella Frami Kampuksella. Lähiopetusta on pääsääntöisesti 2-4 viikon välein loppuviikosta 2 päivää kerralla elokuusta toukokuun loppuun. Lähiopetuksen lisäksi  suoritat syventäviä tehtäviä, joissa sovellat hankkimaasi tietoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2020 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Restonomi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: