🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Restonomi (AMK) | hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto | verkko-opinnot

Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Video

Restonomi (AMK) | hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto | verkko-opinnot

ruokalaseja ja lab logo

Työskenteletkö jo hotelli- ja ravintola-alalla? Verkossa toteutettavassa hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon restonomikoulutuksessa voit suorittaa opintoja työpaikallesi yhdistäen näin teorian heti käytäntöön. Pystyt myös nopeuttamaan opintojasi hyödyntämällä jo kertynyttä ammatillista osaamistasi.

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus sopii sinulle, mikäli työskentelet jo alalla ja haluat kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi opiskellen joustavasti ja käytännönläheisesti, yhdistäen opiskelun ja työnteon. Opintojesi alussa teet yhdessä tutoropettajasi kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi, jossa huomioidaan osaamisesi ja työkokemuksesi, uratavoitteesi ja kiinnostuksen kohteesi. 

Restonomi huomioi ja ennakoi asiakkaan tarpeita 

Restonomina olet kokemusbisneksen moniosaaja ja edelläkävijä. Kehität ja johdat palveluja, seuraat trendejä, ennakoit kehitystä ja toimit asiakaslähtöisesti.

Restonomikoulutuksessa hankit liikkeenjohdossa tarvittavaa palveluliiketoiminnan ja talouden osaamista sekä opit kehittämään alan palveluita. Matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan ydinosaamisen lisäksi vahvistat ammatillista osaamistasi valitsemillasi painotuksilla.  

Monipuolinen ja innostava restonomikoulutus

LABin restonomikoulutuksessa opiskelet palveluliiketoimintaa monipuolisesti. Matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan ydinosaamisen lisäksi vahvistat ammatillista osaamistasi valitsemillasi painotuksilla. Voit syventää opintojasi hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoon.

Tulevaisuuden työmarkkinoiden ja vapaa-ajan palveluiden kannalta on tärkeää, että saat kokemusta tutumpia hotelli- ja ravintolapalveluja laajemmin. Yhä useammin asiakaskokemukset nojaavat tapahtumien, hyvinvoinnin, kulttuurin, vapaa-ajan, teknologian sekä matkailu- ja ravintola-alan yhdistämiseen.

Restonomin opintojesi aikana kohtaat ja palvelet asiakkaita vieraanvaraisesti. Oivallat, miten palveluliiketoiminta koskettaa niin matkailijoita, paikallisia ja kuin vapaa-ajan asukkaitakin. 

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 140 op
Yhteinen ydinosaaminen 15 op
Ammatillinen ydinosaaminen 80 op
Harjoittelu 30 op
Opinnäytetyö 15 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 70 op
Valinnaiset ammatilliset opinnot sekä vapaasti valittavat opinnot 70 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi (AMK) | hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto | verkko-opinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu