🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Medianomi (AMK) | Audiovisuaalinen media | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Medianomi (AMK) | Audiovisuaalinen media | päivätoteutus

Tavoite

Tutkinto-ohjelma tuottaa sinulle laaja-alaisen osaamisen toimia audiovisuaalisen alan sisällöllisissä, taiteellisissa ja tuotannollisissa tehtävissä.  Suuntauksesi mukaisesti sinulla on ammatillista erityisosaamista tuotannon, käsikirjoittamisen tai audiovisuaalisen toteutuksen (kuvaus ja kuvausvalaisu, leikkaus, äänisuunnittelu) alueilta.  Olet vastuullinen ja tiimityötaitoinen ammattilainen, jolla on hyvät valmiudet projektinhallintaan, asiakastyöhön ja yrittäjyyteen. Osaat seurata alasi muutosta ja kehittää omaa ammattialuettasi.

Tavoitteena on myös valmiudet toimia kansainvälisessä työympäristössä. Opinnoissa tehdään yhteistyötä Bachelor's Degree Programme in Media and Arts -ohjelman kanssa, joka Audiovisuaalisen median tutkinto-ohjelman lailla toimii Mediapoliksen kampuksella. Halutessasi voit suorittaa harjoittelun ulkomailla tai lähteä vaihto-opiskelijaksi lukuisiin partnerikouluihimme.

 

Koulutuksen sisältö

Ensimmäinen vuosi: Opintojen alussa opiskellaan äänen, digitaalisen kuvan ja videon perusteita yhdessä kansainvälisten mediaopiskelijoiden kanssa. Tutkinto-ohjelman omiin opintoihin ensimmäisenä syksynä sisältyvät audiovisuaalinen tarinnankerronta ja dramaturgia sekä mediahistoria. Ensimmäisen vuoden keväällä opiskelijat toteuttavat yhdessä lyhyet fiktiiviset harjoituselokuvat, joihin liittyy myös projektinhallinnan ja oman suuntautumisen opintoja. Keväällä alkavat myös kieliopinnot.

Toinen vuosi: Toisen vuoden opinnoissa opiskelijat perehtyvät televisiotuottamiseen sekä sisällöntuotannon että tuotantotekniikan näkökulmista. Televisio-opinnot sisältävät esimerkiksi journalismiin ja monikameratyöskentelyyn liittyviä harjoituksia ja projekteja. Toisena vuonna opiskellaan myös suuntaavia ammattiopintoja sekä yrittäjyyteen, asiakastyöhön ja työelämäosaamiseen liittyviä opintoja.

Kolmasja neljäs vuosi: Kolmantena vuonna opiskelija syventää ja rakentaa aktiivisesti osaamistaan valinnaisten projekti- ja ammattiopintojen kautta. Opiskelija voi valita opintoja myös muista tutkinto-ohjelmista.  Kolmanteen ja neljänteen vuoteen sijoittuvat myös harjoittelu ja mahdollisesti kansainvälinen vaihto. Opintojen loppupäähän sijoittuu opinnäytetyö, jossa osoitetaan kertynyttä ammatillista ja kehittämisosaamista. 

Tutkinnon keskeinen oppimismuoto on tiimeissä tapahtuva projektioppiminen. 

  • tutkimusmenetelmät ja opinnäytetyö

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu