Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Kandi- ja maisteriohjelmat

Lääketieteen lisensiaatti

Tampereen yliopisto, paikassa Tampere
Pituus
6 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Lääketieteen lisensiaatti

Lääketieteen lisensiaatin tutkinto-ohjelman tavoitteena on kouluttaa lääkäreitä, joilla on humaani suhtautuminen potilaisiin, kyky ratkaista ongelmia, hankkia, arvioida ja omaksua tietoa kriittisesti, sekä hyvät kliiniset ja ryhmätyötaidot. Tampereella pääset osaksi kansainvälisesti kilpailukykyistä tutkimusyhteisöä ja korkealaatuista koulutusyksikköä, jossa opetusta tarjotaan innovatiivisin opetusmenetelmin ja perustuen uudistuvaan tieteelliseen tietoon.

Lääketieteen opiskelijana opiskelet pääosin pienryhmissä, joissa teoreettinen tieto ja käytäntö nivoutuvat tiiviisti yhteen opintojen alusta alkaen. Opiskelijana olet myös mukana vaikuttamassa koulutuksen sisältöihin, joita arvioidaan ja kehitetään jatkuvasti yhteistyössä opiskelijoiden kanssa.

Lääketieteellisen koulutuksemme tavoitteena on, että valmistuttuaan opiskelijalla on moninaiset valmiudet työskennellä menestyksellisesti niin sairaalassa, kuin perusterveydenhuollon tehtävissäkin esimerkiksi asiantuntijana, kehittäjänä ja työryhmänsä johtajana. Lisäksi tavoitteenamme on, että meiltä valmistuttuaan opiskelijalla on paitsi riittävät valmiudet tutkimustyön tekemiseen ja jatkokoulutukseen, myös kyky ja motivaatio elinikäiseen oppimiseen.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Lääketieteen lisensiaatti

Tampereen yliopisto
Kalevantie 4
33014 Tampere

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Uusi Tampereen yliopisto syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa myös ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tampereen...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu